Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Навіки соколом злетів у вільне небо: від посягань російських окупантів загинув молодий захисник Віталій Великий
2023-10-09

Серед черги трагічних подій в Україні та світі вже немає місця для жодних емоцій, лише пустка і страх перед невідомістю. Через жорстокі злочини терористів стигне кров і німіє серце, розривається душа від нових непоправних втрат. Хорольська громада один за одним проводжає останньою земною дорогою полеглих Героїв, які вступили в нерівний двобій із кривавим агресором та з честю виконали свій військовий обов’язок.

Днями повернеться на вічний спочинок наш земляк-військовослужбовець із с.Штомпелівка Віталій Володимирович Великий, який поліг смертю хоробрих в бою за Україну. 6 жовтня 2023 року поблизу селища Золота Нива Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області мужній Воїн прийняв останній бій, стримуючи атаки противника.

Сержант, командир 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, в/ч А1376, 22.11.1985 р.н., був призваний на військову службу по мобілізації 11.06.2023. Перше бойове хрещення мужній Захисник пройшов 18.09.2023 у прифронтовому містечку Курахове поблизу м.Донецьк. На 19-й день після прибуття на передову командир відділення загинув на визволеній від окупантів землі.

Схиляємо голови у невимовній скорботі та розділяємо біль гіркої втрати з рідними полеглого Героя. Висловлюємо щирі співчуття мамі – Людмилі Миколаївні Вовк, старшому брату – Анатолію Миколайовичу Вовку, сестрі – Наталії Володимирівні та племіннику – Єгору Логвіновим, дядькам – Сергію Миколайовичу та Івану Миколайовичу Вовкам, тітці – Олені Миколаївні Ванжі, двоюрідним братам і сестрам – Богдану, Владиславу, Марині та Дарині Вовкам, Таїсії та Лілії Ванжам, рідним, друзям та бойовим побратимам.

Усіх, хто знав Захисника особисто, та небайдужих людей просимо помолитися за упокій його вистражданої в пеклі війни душі. Закликаємо прийти на церемонію прощання, щоб гідно віддати шану загиблому за його подвиг перед Україною і кожного з нас.

Траурний церемоніал відбудеться у середу, 11 жовтня, об 11:00 год. на площі Т.Г. Шевченка в м.Хорол, а захоронення – на Алеї Слави центрального кладовища. У разі непередбачуваних змін буде повідомлено додатково.

Доземний уклін Тобі та вічна пам’ять, наш Славний Герою! Ти вічно житимеш у наших серцях і будеш легендою для нових поколінь.    

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]