Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Навіки соколом злетів у вільне небо: від посягань російських окупантів загинув молодий захисник Віталій Великий
2023-10-09

Серед черги трагічних подій в Україні та світі вже немає місця для жодних емоцій, лише пустка і страх перед невідомістю. Через жорстокі злочини терористів стигне кров і німіє серце, розривається душа від нових непоправних втрат. Хорольська громада один за одним проводжає останньою земною дорогою полеглих Героїв, які вступили в нерівний двобій із кривавим агресором та з честю виконали свій військовий обов’язок.

Днями повернеться на вічний спочинок наш земляк-військовослужбовець із с.Штомпелівка Віталій Володимирович Великий, який поліг смертю хоробрих в бою за Україну. 6 жовтня 2023 року поблизу селища Золота Нива Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області мужній Воїн прийняв останній бій, стримуючи атаки противника.

Сержант, командир 1-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону 58-ої окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговського, в/ч А1376, 22.11.1985 р.н., був призваний на військову службу по мобілізації 11.06.2023. Перше бойове хрещення мужній Захисник пройшов 18.09.2023 у прифронтовому містечку Курахове поблизу м.Донецьк. На 19-й день після прибуття на передову командир відділення загинув на визволеній від окупантів землі.

Схиляємо голови у невимовній скорботі та розділяємо біль гіркої втрати з рідними полеглого Героя. Висловлюємо щирі співчуття мамі – Людмилі Миколаївні Вовк, старшому брату – Анатолію Миколайовичу Вовку, сестрі – Наталії Володимирівні та племіннику – Єгору Логвіновим, дядькам – Сергію Миколайовичу та Івану Миколайовичу Вовкам, тітці – Олені Миколаївні Ванжі, двоюрідним братам і сестрам – Богдану, Владиславу, Марині та Дарині Вовкам, Таїсії та Лілії Ванжам, рідним, друзям та бойовим побратимам.

Усіх, хто знав Захисника особисто, та небайдужих людей просимо помолитися за упокій його вистражданої в пеклі війни душі. Закликаємо прийти на церемонію прощання, щоб гідно віддати шану загиблому за його подвиг перед Україною і кожного з нас.

Траурний церемоніал відбудеться у середу, 11 жовтня, об 11:00 год. на площі Т.Г. Шевченка в м.Хорол, а захоронення – на Алеї Слави центрального кладовища. У разі непередбачуваних змін буде повідомлено додатково.

Доземний уклін Тобі та вічна пам’ять, наш Славний Герою! Ти вічно житимеш у наших серцях і будеш легендою для нових поколінь.    

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]