Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нагадуємо, як одержати грошові виплати до дня незалежності україни у 2024 році
2024-08-09

Інформація про порядок здійснення у 2024 році разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань” була детально висвітлена на інформаційних сторінках Головного управління в соціальній мережі Фейсбук та на вебпорталі Пенсійного фонду України ( http://surl.li/wydzmk ; http://surl.li/pzoozq ), у регіональних медіа.

Однак до пенсійних установ Полтавщини продовжують надходити численні звернення осіб, які претендують на одержання зазначеної виплати. Зважаючи на це, слід нагадати наступне:

  1. Пенсіонерам, які мають право на таку виплату, грошова допомога уже виплачується, починаючи з 4 серпня, разом із пенсією – без додаткового звернення ( в області нині налічується близько 24-х тис. таких осіб).
  2. Ветеранам війни, які проходять службу / працюють та не є пенсіонерами, кошти спрямовуються на небюджетні рахунки військових частин, установ, організацій, де такі громадяни проходять службу / працюють, на підставі поданих заявок (до 1 серпня поточного року до Головного управління подано 53 заявки).
  3. Громадянам, які мають право на виплату, але не є пенсіонерами та не проходять службу / не працюють, для отримання допомоги потрібно подати до Пенсійного фонду України заяву довільної форми (на початок серпня подано 350 заяв). Виплату буде проведено за місцем проживання осіб на поточний рахунок в уповноваженому банку.

Важливо! Особи, що належать до другої категорії одержувачів разової виплати (ветерани війни, які проходять службу / працюють та не є пенсіонерами), які з об’єктивних причин не подали заявку / заяву до 1 серпня, можуть зробити це до 1 жовтня 2024 року.

Довідково: розміри виплат визначено постановою Уряду від 02.04.2024 № 369 “Про встановлення розмірів разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”, у 2024 році”.

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]