Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

На порозі Нового року!
2017-12-28

Добігає до свого завершення 2017 рік. Цей рік був далеко не простим, насиченим подіями, переповненим завданнями і труднощами, але не позбавлений сподівань і надій на успіх розпочатих справ. Ми приклали чимало зусиль і зробили все можливе задля того, щоб реалізувати якомога більше ідей і задумів у цьому році.

Не полишає надія і віра у те, що наступний 2018 рік буде ще продуктивнішим, принесе ще більше результатів плідної праці на радість людям. Рух вперед завжди супроводжується опором, деякими перешкодами, але зупинятися ні в якому разі не можна. Так влаштоване життя, що ми рухаємося в напрямку незвіданого майбутнього і дуже важливо, щоб у бурхливих виріях подій не загубити людяність, доброту, порядність.

Тож більш за все хочеться побажати всім миру, злагоди, благополуччя, міцного здоров'я, наснаги, незгасаючої віри в краще майбутнє і торжество добра. Нехай у рік, що минає, залишаться всі неприємності, проблеми, турботи і негаразди. А Новий 2018 рік принесе все саме цінне, значиме, важливе і приємне, що може бути у людському житті.

 

З найкращими побажаннями, міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]