Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

людей вакцинації літніх населення мільйонів понад здоров’я проєкту пілотний організації виїзних полтавської сільській проєкт сесій місцевості похилого цього батьки прі
МОЗ спільно з ВООЗ та ГО "Батьки за вакцинацію" розпочали пілотний проєкт на Полтавщині
2021-10-12

Бюро ВООЗ в Україні ініціювало та розпочало спільно з громадською організацією «Батьки за вакцинацію» та Міністерством охорони здоров’я України пілотний проект у Полтавській області з метою збільшення масштабів вакцинації від COVID-19 серед літніх людей у сільській місцевості. Ця ініціатива реалізується у партнерстві з Європейським Союзом за підтримки Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА і Полтавського обласного центру громадського здоров’я. 

Цей спільний пілотний проєкт з організації виїзних сесій для людей похилого віку в сільській місцевості має на меті пропілотувати алгоритм організації виїзних сесій для людей похилого віку відповідно до уніфікованого проєкту з вакцинації організованого населення та мотивувати регіони до вакцинації літніх людей.  

У цьому проєкті беруть участь два села Полтавської області – Гаркушинці та Петрівці – із загальною кількістю населення 2180 осіб, у тому числі 1062 особи віком від 60 років. 

Глобальне завдання вакцинації від COVID-19 полягає у забезпеченні доступу до вакцини та повної вакцинації для всіх пріоритетних груп, а потім і для загального населення. Серед пріоритетних груп наразі в Україні вакциновано лише близько 15% літніх людей. 

Після отримання результатів цього пілотного проєкту буде розглянуто рішення про масштабування цього проєкту на інші регіони країни. 

Станом на 12 вересня, з початку кампанії з вакцинації було введено понад 10,7 мільйонів доз вакцин, щеплено понад 5,9 мільйонів людей, у тому числі понад 4,8 мільйонів осіб повністю імунізовані та отримали дві дози щеплень.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]