Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

школи конкурс роутери конкурсу охорони серед персоналу щонай кожної школи-переможниці призи також комп'ютери міністерство гарнітур набори отримають здоров'я україни гарантовані
МОЗ розіграє серед шкіл з вакцинованими вчителями комп’ютери та роутери
2021-09-06

Міністерство охорони здоров'я України оголосило конкурс серед шкіл, в яких щонайменше 80% персоналу вакцинуються від коронавірусу. Зокрема, переможці отримають нові комп'ютери та роутери. До конкурсу допускаються школи усіх форм власності. Міністерство охорони здоров'я України закликало школи з рівнем вакцинації від 80% подаватися на конкурс «Вакциновані та відкриті». У ньому можна виграти комп'ютери, гарнітури і роутери.

Серед переможців розіграють: три суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці; 15 міні-призів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці.

Для реєстрації школи у конкурсі необхідно до 23:59 29 вересня заповнити анкету. Результати будуть оголошені на День вчителя 3 жовтня. Інформацію про вакцинацію педагогів перевірятимуть міністерства охорони здоров’я і освіти.

Усі учасники конкурсу отримають сертифікати про участь, а також мають можливість отримати гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті.

Також у МОЗ зазначили, що призи для конкурсу надала компанія «Цитрус». Конкурс підтримали ЮНІСЕФ та Агентство США з міжнародного розвитку.

Нагадаємо, згідно з новими правилами, у разі виходу регіону з «зеленої» зони адаптивного карантину, працюватимуть тільки ті школи, в яких вакцинували щонайменше 80% персоналу.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]