Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Молодіжний проєкт "Зміни для тебе"
2021-11-16

Молодь Хорольської міської територіальної громади бере участь у молодіжному проєкті «Зміни для тебе» #Changes4U, який реалізує Асоціація відкритих міст. Його основна мета – активізувати молодих мешканців невеликих громад, дати їм необхідні знання та вміння, аби  вони стали лідерами молодіжного руху, генераторами нових ідей та справжніми драйверами змін на місцях.

Участь у проєкті беруть молоді мешканці громад з усієї України. Він розрахований на учасників віком 15-20 років та складається з кількох етапів.

На першому етапі відбудеться серія онлайн-тренінгів, під час яких молодь дізнається:

  • структуру влади в Україні та основи місцевого самоврядування
  • про молодіжну політику та її роль в місцевому самоврядуванні
  • про цифровий розвиток громад за допомогою інструментів civic tech та  Платформи електронної демократії
  • основи проєктного менеджменту та адвокасі.

Під час другого етапу відбудеться створення молодіжних рад у громадах, які цього потребують. А на третьому – заплановано проведення молоддю адвокаційних кампаній для вирішення місцевих проблем, щоб наочно спробувати, як працюють усі вивчені інструменти та методи.

Підсумком проєкту має стати молодіжний онлайн-форум «Зміни для тебе», під час якого учасники проєкту ділитимуться напрацюваннями, а запрошені експерти допоможуть визначитися з напрямками подальшого розвитку і можливостями для формування молодіжної політики у громадах.

Тож слідкуймо за успіхами та підтримуймо небайдужу молодь нашої громади, адже вона того варта!

Проєкт «Зміни для тебе» #Changes4U реалізується в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу

#зміни_для_тебе

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]