Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

спадщини нематеріальної культурної україни елементів //bit юнеско https публікаціях використовувати елементи флешмоб #неборщемєдиним #нематеріальнаспадщинаукраїни переліком можна посиланнями ознайомитися хештеги пропонує
МКІП запускає флешмоб з популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини України
2023-03-06

З нагоди відзначення 15-ї річниці ратифікації Україною Конвенції про охорону нематеріальної культурної спадщини, яка була прийнята державами-членами ЮНЕСКО у 2003 році, Міністерство культури та інформаційної політики запустило флешмоб. 

Нематеріальна спадщина України – унікальна та неповторна. То ж  основне завдання флешмобу –  популяризація нематеріальної культурної спадщини, підвищення рівня обізнаності про неї, визнання національної ідентичності та здобутку українського народу.

Як долучитися: 

З переліком елементів НКС можна ознайомитися за посиланнями:

У публікаціях Ви можете використовувати фото, які ілюструють елементи НКС, з фотобанку https://bit.ly/3YaYaxm або власні фото.

Чекаємо на фото у соцмережах до 00:00 7 березня!

Нагадаємо, на сьогодні 5 елементів нематеріальної культурної спадщини України включені до списків ЮНЕСКО та 62 елементи — до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України. 


   

МКІП

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]