Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Міжнародний день «Лікарі світу зам мир»
2022-08-06

6 серпня – особливий день, коли лікарі всієї планети закликають політиків покласти край війнам, припинити вбивства і кровопролиття, згадати про гуманізм і милосердя. Цей день став особливо важливим і значимим для України, у якій не лише лікарі, а всі громадяни закликають світ зупинити країну-терориста, притягнути військових злочинців до відповідальності за моторошні знущання й наругу над військовополоненими і мирними мешканцями, за жахливі звірства й геноцид українського народу.

Цей рух «Лікарі світу за мир» виник 42 роки тому у Франції в результаті від’єднання від іншої міжнародної організації «Лікарі без кордонів» і поширився по всьому світу, зокрема в 12 країнах світу: США, Англії, Нідерландах та інших. Традиційно, 6 серпня організація «Лікарі світу за мир» відзначає цей день своєю повсякденною роботою та хвилиною мовчання по невинним жертвам війни у всьому світі та загиблим лицарям у білих халатах – лікарям, парамедикам, фельдшерам і санітарам.

Повномасштабна війна в Україні кардинально змінила життя кожного з нас. Усі ми, як ніколи раніше, стали розуміти, що найбільша цінність – це життя. Але кремлівська навала нівелює усі людські цінності, ігнорує норми міжнародного гуманітарного права. Путінські найманці продовжують терор і масові вбивства мирних громадян України і всіх тих, хто став на захист її територіальної цілісності й суверенітету. У світі, де стільки було болю через тяжкі хвороби, стало ще більше страждань і страшного горя через розпалену росіянами та їхніми союзниками білорусами війну. Праця лікарів стала ще більш важкою і виснажливою. Вони проводять надскладні операції часто в непристосованих для цього умовах і з великим ризиком для власного життя, щоб якомога більше людей отримало бодай мізерний шанс вижити.

В Україні ворожа армія цинічно й демонстративно ігнорує норми Женевських конвенцій щодо особливого статусу медичних працівників. Світ неодноразово бачив результати обстрілів тяжкою артилерією і авіа бомбардування закладів медицини, пологових будинків, інтернатів, будинків для людей похилого віку та людей з інвалідністю, карет «швидкої допомоги». Українські лікарі і всі українці як ніколи потребують підтримки професійної спільноти усього світу. Ми хочемо достукатися до серця кожного лікаря, до кожного, хто давав клятву Гіппократа. Ми закликаємо до встановлення миру в Україні та на всій планеті Земля! Нехай переможе милосердя й гуманність, Нехай буде мир назавжди!

 

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]