Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Місцеві податки та збори
2023-02-21

Надходження по місцевих податках та зборах з

юридичних осіб у Полтавській області

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомили, в умовах сьогодення одним з пріоритетних напрямків у роботі органів ДПС є проведення заходів, спрямованих на забезпечення надходжень по місцевих податках та зборах з юридичних осіб.

У зв’язку з цим, заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова зазначила представникам ЗМІ, що з метою забезпечення рівномірної сплати платниками-юридичними особами задекларованих сум податкових зобов’язань у встановлені законодавством терміни, на постійній основі проводиться роз’яснювальна робота з посадовими особами підприємств.

За результатами проведених заходів до місцевого бюджету Полтавської області за січень 2023 року забезпечено наступні надходження: по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що сплачений юридичними особами – в сумі 36,6 млн грн; рентної плати за користування надрами – 121,4 млн грн; плати за землю – 96,2 млн грн; транспортного податку з юридичних осіб – 0,6 млн грн; туристичного збору з юридичних осіб – в сумі 0,2 млн грн; екологічного податку, крім надходжень, що справляються за утворення радіоактивних відходів – 0,8 млн гривень.

На офіційному вебсайті ДПС розміщено зведену інформацію про розмір та дату встановлення на відповідних територіях ставок місцевих податків і зборів, а також про встановлені податкові пільги, які надані в електронному вигляді органами місцевого самоврядування: http://bit.ly/3Y3QVHH.

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]