Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

років термін паспорт строком id-картки області служби документи міграційної україни тривоги можна своїх перед обрана радимо паспорта подорожжю висуває обов’
Міграційна служба Полтавщини: перевірте термін дії своїх документів
2024-03-26

Біометричні документи, що посвідчують особу чи дають право подорожувати, є майже в кожного українця, але не усі знають, що вони не безстрокові, тобто мають певний термін дії, по закінченню якого стають недійсними.

Розпочнемо з ID-картки:

  • особи віком від 14 до 18 років отримують паспорт громадянина України зі строком дії 4 роки;
  • після досягнення 18-річного віку – на 10 років (при цьому відсутня обов’язкова для паспортів-книжечок вклейка фото у документи по досягненню 25-ти та 45-ти років);
  • термін дії ID-картки вказаний в документі над відцифрованим підписом;
  • якщо строк дії наближається до закінчення - потрібно протягом місяця (не раніше) до визначеної дати, звернутися до підрозділу Міграційної служби для оформлення нової.

Паспорт для виїзду за кодон:

  • оформити закордонний паспорт дитині можна починаючи від народження;
  • до 16 років такий документ має термін дії 4 роки;
  • громадянам України, які досягли 16 років, паспорт оформлюється зі строком дії аналогічним дорослому - на 10 років (кінцева дата дії зазначена у паспорті).

Важливо! Деякі країни, керуючись власними правилами, відмовляють у перетині їхнього кордону тим, у кого за пів року (і менше) спливає термін дії паспорта. Радимо перед подорожжю обов’язково ознайомитися з умовами до дії документа, які висуває обрана вами країна.

Звертаємо увагу! Під час повітряної тривоги надання адмінпослуг зупиняється. Не ігноруйте повітряні тривоги, бережіть себе і своїх близьких!

Виникли питання - в Управлінні працює телефон «гарячої лінії» (0532)608969, офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/udmspl/, за якими можна отримати актуальні консультації.

 

 

 

УДМС у  Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]