Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Ми даруємо дітям життя, а вони наповнюють його змістом
2019-05-12

В Україні День матері відзначається щорічно 12 травня. Напередодні цього значимого й важливого для всього людства свята завітав до пологового відділення Хорольської центральної районної лікарні, щоб привітати новоспечених мам з народженням їх малят – наших нових громадян.

Міський голова Сергій Волошин разом з начальником Хорольського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Тамілою Потапенко вручили свідоцтва про народження чотирьом новим мешканцям Хорольського і сусіднього Семенівського району: Максиму Телешуну, Ярославу Колотію, Максиму Долінському та Ігорю Шаміну. Усі хлопчики народилися в переддень, а Максимка Телешун, як справжній представник сильної статі, 9 травня – у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Разом із породіллями, немовлятами, керівником органу держреєстрації актів цивільного стану та завідуючою акушерсько-гінекологічного відділення Людмилою Величко зробили світлини на добру згадку. Міський голова адресував вітання батькам та новонародженим із побажаннями міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла, злагоди, достатку, миру і всілякого добра. Новонародженим хлопчикам передусім побажав стати гідними громадянами, хорошими добропорядними людьми і щоб ніколи в житті не доводилося захищати Батьківщину на лініях вогню.

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]