Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

різних програми хорольської україни відділення false візиту голова x-none ляшенко рівнів сергій невідкладних полтавської коштів міської міська станів хорольська
Медична сфера Хорольщини: реальні позитивні зміни в межах реалізованої програми Президента України
2021-05-25

Розвиток медичної сфери – одне із основних стратегічних завдань для громад в умовах децентралізації влади. Сьогодні, 25 травня, з робочим візитом до Хорольщини завітали поважні гості: головний консультант Головного департаменту регіональної політики Адміністрації Президента України – Андрій Костянтинович Корженко; Народна депутатка України 9-го скликання, громадсько-політична діячка – Анастасія Олексіївна Ляшенко, голова Лубенської райдержадміністрації – Сергій Миколайович Сіряченко та його перший заступник – Євген Олегович Сірченко.

 

Основна мета робочого візиту представників влади різних рівнів – огляд реконструйованого приміщення відділення невідкладних станів з травматологічними ліжками КНП «Хорольська міська лікарня» Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області. Як анонсувалося раніше, це відділення інтегровано із приймального й травматологічного за рахунок коштів державного бюджету, депутатів різних рівнів та керівників місцевих підприємств різних форм власності.

Левова частка коштів на реалізацію грандіозного проєкту в масштабах Хорольської міської територіальної громади була залучена з держбюджету за сприяння Анастасії Олексіївни Ляшенко. На рівні держави такі проєкти втілюються в життя у різних куточках країни завдяки президентській програмі «EMERGENCY-2020» (з англ. «надзвичайний стан»), яка є частиною Національної програми «Велике будівництво». Усього на карті реалізованих проєктів різних сфер соціальної інфраструктури в межах президентської програми налічується понад 111 тисяч. Серед них і наша гордість – Хорольська міська лікарня, яка увійшла до урядового переліку опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах на період до 2023 року.

Хорольський міський голова Сергій Михайлович Волошин разом із головним лікарем, депутатом Полтавської обласної ради 8 скликання – Михайлом Васильовичем Виноградом у ході візиту показали представникам робочої групи капітально відремонтовані діагностичний блок із апаратом комп’ютерної томографії та кабінети відділення невідкладних станів: приймальню ургентних і планових хворих, маніпуляційну, реанімаційну палату, малу операційну та оперблок.

Багатьом скептикам не вірилося, що за вкрай короткий термін вдасться вивести місцеву медицину на новий якісний рівень. Але це все-таки вдалося зробити й найближчим часом у новому відділенні відкриються двері для прийому пацієнтів і надання невідкладної екстреної допомоги у цілодобовому режимі роботи. Кожен мешканець Хорольської та сусідніх громад, незалежно від того, живе він у місті чи в селі, незабаром матиме можливість отримати необхідні медичні послуги – швидко, якісно, доступно.

 

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]