Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Людина починається з добра...
2018-10-12

Чимало добрих справ для нашого міста зробив і продовжує робити народний депутат України Костянтин Іщейкін. Напередодні величних і значимих свят Дня захисника України, українського козацтва та святої Покрови Пресвятої Богородиці народний обранець завітав до нашого міста, щоб привітати педагогічний та студентський колектив, усіх містян з нагоди цих свят та принагідно вирішити ряд робочих питань.

Костянтин Іщейкін прибув до міста разом з ректором Полтавської державної аграрної академії Валентиною Аранчій та своїми помічниками. У складі такої дружної делегації, разом з міським головою Сергієм Волошиним, у першу чергу завітали до Хорольського агропромислового коледжу. На сьогоднішній день в навчальному закладі міста повним ходом проводяться підготовчі роботи до опалювального сезону.

Як розповів директор агропромколеджу Микола Чишко, з метою ефективних якісних змін освітнього простору задіяно потужний механізм впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій, зокрема встановлено понад 120 сучасних віконних блоків зі склопакетами з високими теплоізоляційними характеристиками, переобладнано котельну на альтернативне паливо: змонтовано два твердопаливні котла (потужністю 600 кВт або 0,52 Гкал/год кожний). За допомогою тепломодернізації котельні та капітального ремонту приміщення коледжу вдасться зменшити щорічне споживання і втрати енергії до 12 %.

Приміщення аудиторій, лабораторій, підсобних приміщень інтенсивно ремонтуються, тож невдовзі коледж в цілому стане осучасненим і кардинально зміниться до непізнаваності. Наразі ремонтні роботи ще тривають, тому незавершену роботу складно оцінити. Але робоча група провела інспектування стану підготовки навчального закладу до опалювального періоду і динамікою задоволена. У великій мірі очевидні позитивні зміни відбуваються за сприянням народного депутата України Костянтина Іщейкіна. Завдячуючи його підтримці, Хорольський агропромисловий коледж отримав і освоїв цього року кошти в сумі 1,5 млн. гривень. Цільове використання державних коштів – справа досить серйозна, тому народний депутат воліє здійснювати перевірки об’єктів особисто. До речі, окрім Хорольського агропромколеджу по 1,5 млн. гривень на проведення будівельно-ремонтних робіт за його підтримки отримали Полтавська державна аграрна академія та Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАА. Підтримка трьох навчальних закладів в загальній сумі 4,5 млн. гривень в умовах непростого сьогодення є суттєвою, в цьому складно не погодитися.

По завершенню локальних перевірок по приміщенню й на подвір’ї ХАПК ПДАА, встигли й на урочистості з нагоди святкування Дня захисника України й українського козацтва, які проходили в глядацькій залі. За активну участь у підготовці висококваліфікованих фахівців, впровадження в навчальний процес сучасних педагогічних технологій навчання і виховання студентів відзначено Подяками народного депутата України Костянтина Іщейкіна двох викладачів – Ларису Комарову та Наталію Малюжко, а за проведену роботу по зміцненню матеріальної бази ХАПК ПДАА – інженера з ремонту Ганну Кратенко.

Після активного дня пройшлися разом вулицями міста, подивилися як і чим живе сьогодні Хорол. Поспілкувалися з хорольцями, в яких були щасливі вогники в очах і вдячність. А це найвища нагорода тим, хто прагне робити людям добро. Не на словах, а на ділі…

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]