Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

шановні полтавській податкового управління області порушення пам’ятайте таких плату заробітну період законодавства трудового культури працівників соціальні виплат сім’ям гарантії відпові
Легалізація заробітної плати: подолаємо проблему разом!
2024-06-11

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що своєчасна  та в  повному обсязі сплата податків і зборів – обов’язок  кожного  громадянина, визначений Конституцією України, та бізнес спільноти  відповідно до норм податкового  законодавства. Однак, окремі  суб’єкти господарювання виплачують  заробітну  плату в «конвертах» та в розмірах, що є нижчими законодавчо встановленого рівня.

Результатом таких порушень є  недостатнє  фінансування   закладів   охорони  здоров’я, освіти, культури, низький  рівень   заробітної  плати  фахівців  бюджетних галузей - лікарів, учителів, працівників  культури, а  також  соціальних виплат  малозабезпеченим  сім’ям та сім’ям з  дітьми, внутрішньо переміщеним особам,  пенсійних  виплат тощо. Особливо критичними є наслідки таких порушень  у період дії воєнного стану, коли Україна бореться з підступним ворогом.

Шановні платники податків! Шановні громадяни!

Ми разом повинні протидіяти таким негативним явищам, як використання  праці  найманих працівників без  оформлення трудових  відносин, адже період трудової діяльності, в якому не сплачується, зокрема, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,  не зараховується до страхового стажу працівника. Відповідно, такий працівник втрачає право на соціальні гарантії та пенсійні виплати у майбутньому, а суспільство недоотримує податки та збори.

Шановні працедавці! Дотримуйтесь норм чинного трудового та податкового законодавства! Пам’ятайте, що за вищевказані порушення передбачена адміністративна, фінансова та кримінальна відповідальність!

Шановні працівники! Ваше право – отримувати офіційну заробітну плату та відповідні соціальні гарантії, забезпечувати своїм  родинам  добробут і спокій. Пам’ятайте про це та не погоджуйтесь на незаконні пропозиції.

У випадках порушення трудового та податкового законодавства, пропонуємо звертатися за телефонами «гяряої лінії» Головного управління ДПС у Полтавській області за посиланням  https://poltava.tax.gov.ua/kontakti/ .

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]