Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Квіти нашого життя
2017-06-01

У перший день літа вже 67 років поспіль світова спільнота відзначає Міжнародний День захисту дітей – «International Day for Protection of Children», який набув статусу одного з найстаріших свят міжнародного значення. В 1949 році це свято започатковане рішенням Міжнародної демократичної федерації жінок, а відзначення його розпочалося з 1950 року. В Україні День захисту дітей відзначається з 1998 року після того, як в 1991 році країна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, ставши гарантом захисту прав дітей на піклування, повноцінний відпочинок і дозвілля, реалізацію здібностей і талантів в культурному і творчому житті суспільства.

Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися задля кращого майбутнього своєї нації. Це свято є своєрідним нагадуванням для дорослих, що права дітей потрібно захищати не на словах, а на ділі. Від того, наскільки ми уважно піклуємось і виховуємо дітей, залежить не лише їх щастя, а  й наше батьківське, дідусів та бабусь. Адже не секрет, що істинне щастя – в продовженні роду, в новому житті.

На 1 червня також паралельно припадає дата не менш важливого свята – Всесвітній День батьків. Саме діти є продовженням людського роду, сподіванням на краще майбутнє, натхненною надією на славу родині і всій країні.

Місцева влада не забуває про підростаюче покоління. Цього року, за старою доброю традицією в перший день літа, міський голова Сергій Волошин разом з заступниками Яною Карманською, Валентином Місніченком та редактором газети «Наш Хорол» Оленою Мурашкіною завітали до малят в дошкільні навчальні заклади «Веселка» (по вул. Гастелло, 4, завідуюча – Людмила Криворотько), «Яблунька» (по вул. Михайла полонського, 19, завідуюча – Тетяна Повар) та «Малятко» (по вул. Лагодинська, 51, завідуюча – Раїса Пилипенко). Малечу порадували подарунками і солодощами, які були заздалегідь приготовлені виконавчим комітетом міської ради з врахуванням вікових вподобань і потреб для ясельних, молодших, середніх і старших груп ДНЗ.

З нагоди Дня захисту дітей в стінах Хорольської музичної школи відбувся концерт за участю юних дарувань Хорола, які обдаровані широким розмаїттям здібностей, талантів і можливостей. Цього ж дня за сприянням відділу освіти, молоді і спорту Хорольської райдержадміністрації на чолі з Іриною Потерайло проведено змагання для учнів молодших класів «Олімпійське лелеченя». Веселі і завзяті спортивні змагання серед школярів доповнили видовищні і захопливі перегони на трьохколісних велосипедах маленьких вихованців дитячих садочків. Організатором і ведучою спортивних змагань, які традиційно проводяться на міському стадіоні «Зоря» Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії, була директор дитячо-юнацької спортивної школи, заступник громадської організації «Спортивна рада» при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, Тетяна Гордійченко. Маленьких учасників цих спортивно-розважальних заходів почастували солодощами і морозивом від Хорольської міської ради.

Будемо сподіватися, що наші діти будуть гідними громадянами нашого міста і держави в цілому, стануть хорошими батьками і зможуть побудувати майбутнє краще за нас.

 

Фоторепортаж до Дня захисту дітей можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]