Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

культури україни народної колектив творчості новоаврамівського також туризму таланти будинку голови міського сільського хорольської кириченко місніченко виконавчих питань діяльності органі
Культурно-мистецька присвята жінці-легенді Раїсі Кириченко
2023-04-22

Естафету звітного концерту під назвою «Звучи, рідна мово!» від своїх колег по творчому цеху перейняли таланти Новоаврамівського сільського будинку культури та Попівського клубу.  У суботу, 22 квітня, у Новоаврамівському будину культури відбувся тематичний пісенно-музичний захід у рамках обласного огляду-конкурсу народної творчості. 

Концерт присвячений 80-річчю від дня народження Героя України, народної артистки України, лауреата Державної премії України імені Тараса Шевченка, повного кавалера ордена Княгині Ольги – Раїси Опанасівни Кириченко. 

Організацію й проведення культурно-мистецьких заходів у громадах області ініційовано Полтавським обласним Центром народної творчості та культурно-освітньої роботи за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської ОВА. Під егідою відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради на чолі з Оксаною Левіною творчі колективи сільських будинків культури і клубів активно долучилися до ініціативи обласних кураторів і в ході звітних концертів яскраво розкрили свої вокальні, музичні, хореографічні, артистичні здібності й неповторні таланти.

Новоаврамівський старостат здавна славився місцевими талановитими зірками різних жанрів народної творчості, тож глядачі були захоплені видовищними й емоційно наповненими художніми номерами. Суддівська колегія також була у захваті від високого рівня виконавської майстерності аматорів народного мистецтва і атмосфери культурно-мистецького дійства. 

За дорученням міського голови Сергія Волошина заступник з питань діяльності виконавчих органів Валентин Місніченко вручив грамоти активним учасникам художньої самодіяльності, солістам-вокалістам та акторам театрального гурта «Епізод» Новоаврамівського сільського будинку культури. Почесні нагороди від міського голови також отримали хореографічний колектив «Серпантин» із с.Новоаврамівка, вокальний жіночий колектив «Калинове гроно» та танцювальний колектив «Попівчаночка» із с.Попівка. 

На благодійному заході вдалось зібрати 20 000 гривень. Ці кошти планується передати для придбання рації і тепловізору земляку, який боронить східні кордони України в складі 5-ої окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ. 

Незважаючи на темні часи, бажаємо світлих надій і творчих злетів великому культурно-мистецькому колективу Хорольської громади, що пропагує українську культуру і доносить її до людей.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]