Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Кубок України з мотоболу 2024
2024-06-17

15 та 16 червня 2024 року на мототреці імені Анатолія Кирияченка в с.Вишняки Хорольської громади відбулися змагання за Кубок України з мотоболу. Цьогоріч у турнірі згідно календаря Чемпіонату з мотоболу змагатимуться за першість лише три команди України: «Дружба» (с.Мачухи), «Нива» (с.Вишняки) і «Поділля-Мотор» (м.Камʼянець-Подільський). Ці три команди боролися й за Кубок на вишняківському стадіоні в рамках благодійного заходу в підтримку Збройних Сил України.

Спортивні змагання відбуваються завдяки героїчному подвигу воїнів ЗСУ та сил оборони. Ціною власного життя вони виборюють право дихати вільним українським повітрям, не дозволяють ворогу змінювати наш звичний уклад життя і дають можливість проводити спортивні заходи. Тож, перед початком мотобольної гри вшанували полеглих новітніх Героїв України хвилиною мовчання. Пом’янули Героїв-земляків з Хорольщини, які загинули в російсько-українській війні. З вітальним словом до учасників змагань та вболівальників звернувся Хорольський міський голова Сергій Волошин.

Почесне право підняти прапор України надано капітанам мотобольних команд. Мотобольний клуб «Нива» представив Станіслав Безносик, «Поділля-Мотор» – Владислав Янішен і «Дружба» – Іван Таран.

15 червня зіграли «Дружба» - «Поділля-Мотор» з рахунком 5:0 і «Нива» - «Дружба» – 1:2. 16 червня мотобольні команди «Нива» і «Поділля-Мотор» розділили безгольову нічию 0:0. Відзначився воротар МК «Нива» Сергій Олексенко, який в напружених ігрових моментах відвертав потрапляння мʼяча у ворота.

Урочисту церемонію нагородження гравців трьох мотобольних команд медалями та дипломами провели: міський голова Сергій Волошин, депутат міської ради Володимир Переятенець та староста Вишняківського старостинського округу Анатолій Вовк. Володарями Кубку України з мотоболу стала МК «Дружба», срібними призерами – наша МК «Нива» і бронзовими призерами – МК «Поділля-Мотор».

Організатори Кубку з мотоболу подякували спонсорам: СВК «Багачанський» (керівник Андрій Бартецький), ТОВ «Хорольський бекон» (керівник Віталій Погоський) та ФГ «Агростарт» (керівник Леся Барило).

Любителі мотоциклетного спорту отримали задоволення від напруженої і видовищної гри команд, які обʼєднали гравців різного віку й досвіду – від початківців з 1-м спортивним розрядом до майстрів спорту. Історія зародження мотоболу на Хорольщині починається з 1972 року. Попри непрості реалії сьогодення цей захоплюючий вид мотоциклетного спорту продовжує своє існування і має перспективи для подальшого розвитку. Тож, бажаємо молодим спортсменам-мотоболістам переймати досвід у легендарних гравців, пропагувати здоровий спосіб життя і власним прикладом надихати нові покоління спортсменів. А шанувальникам мотоболу – відчуття справжнього духу змагань та гордості за наших українських мотоболістів!

Деталі видовищних ігрових моментів у боротьбі за Кубок України невдовзі покажемо у відеорепортажу.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання сесії

21 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 56 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання позачергового виконкому

10 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

18 червня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]