Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Кращий спортсмен 2018 року
2018-09-26

За підсумками загальноміського конкурсу на звання «Кращий спортсмен року», проведення якого ініційоване радою правління Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, визначено переможця – Крата Максима! В інтернет-голосуванні взяло участь рівно 1200 осіб. За підрахунками лічильної комісії голоси розподілилися наступним чином: (див. "докладніше")

1) Голобородько Аліна

351

2) Дрозд Сергій

95

3) Крат Владислав

35

4) Крат Максим

439

5) Тєрєнтьєва Аліна

84

6) Федоренко Ангеліна

100

7) Цівина Владислав

34

Всього зараховано голосів:

∑ 1138

Не враховано продубльовані голоси, фейкові сторінки в кількості 62.

Вітаємо Максима Крата з перемогою, яка принесла йому високу нагороду – медаль «За вагомий внесок у розвиток міста» та подяку міського голови за прославлення рідного краю на спортивних аренах, високі спортивні досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в місті, а також з нагоди відзначення 935-ої річниці заснування міста Хорола та 75-ої річниці визволення Хорольщини від фашистських загарбників. Під бурхливі оплески ці нагороди та подарунки вручено спортсмену в урочистій церемонії на центральній сцені в день святкування Дня міста (22 вересня 2018 року).  

Вітаємо кращого спортсмена 2018 року!

Протокол результатів голосування в загальноміському конкурсі за титул «Кращий спортсмен 2018 року» – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]