Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

«Краса і велич України»: «Укрпошта» презентує книгу з серією поштових марок за 2013-2021 роки
2023-01-24

«Укрпошта» представляє книгу «Краса і велич України» до Дня Соборності нашої держави. Презентаційна книга є фінальним результатом 9-ти річної серії поштових марок і блоків, які присвячено кожному регіону України. «Краса і велич України» – книга про різноманітність та багатство української землі, її мальовничу природу, вікову історію, архітектуру та талановитих людей. До видання ввійшли оригінальні поштові марки та блоки, випущені Укрпоштою, починаючи з 2013 року.

Першим відправним випуском серії став поштовий блок – «Автономна Республіка Крим» та три художні марки «Аю-Даг», «м. Бахчисарай. Ханський палац», «м. Севастополь. Володимирський собор в Херсонесі».

«Книга з серією поштових марок «Краса і велич України» стане цінною як для справжніх поціновувачів філателії, так і для кожного українця. Видання містить ілюстрації об’єктів культурної спадщини усіх регіонів країни, частину з яких, на превеликий жаль, знищив російський терор. Також «Краса і велич України» – це чудовий варіант ексклюзивного подарунка, бо, певною мірою, є етнографічним та історичним довідником нашої країни» – прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Щороку в рамках серії з’являлися декілька нових випусків, присвячених окремому регіону, його природним особливостям, туристичним об’єктам, культурній чи матеріальній спадщині. Знаковими у серії стали випуски, присвячені Луганській області (2016), Донецькій області (2019), до 5-ї річниці звільнення міст на Донбасі, а також блок «Краса і велич України. Севастополь» (2021). Саме ці випуски вписали в поштову історію України: Донбас, Крим і Севастополь – це Україна.

Уся філателістична продукція представлена в клімташах, що забезпечує її цілісність і мобільність. Випуски серії супроводжує текст українською і англійською мовами та зображення штемпелів «Перший день». До створення мініатюр були залучені регіональні фотографи, світлини яких представили мальовничі куточки і туристичні принади всіх областей, а також провідні музеї України.

Наклад книги складає 2 тис. примірників, з яких 300 одиниць не укомплектованих марками. Вартість книги з марками – 4500 грн., без марок – 900 грн.

Автор серії з 27-ми поштових блоків та 30-ти поштових марок – український живописець, графік, член Національної спілки художників України Олександр Калмиков. Дизайном та розробкою презентаційного видання займалися художники Олександр та Сергій Харуки.

Презентаційну книгу «Краса і велич України» можна замовити в офіційному онлайн-магазині Укрпошти з 22 січня або придбати в філателістичних крамницях з 23 січня.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]