Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громади режимі працюють громаді міській торгівельні заклади освіти сфера переміщених установи охорона хорольській ситуацію правом отримання статус нашій мають
Коротко про ситуацію в Хорольській міській ТГ
2022-05-04

Триває 70 доба повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України. У Хорольській міській ТГ надзвичайних ситуацій не було, то ж ситуацію можна розцінювати як стабільну. Оперативний штаб при міській раді продовжує працювати в посиленому режимі.

ОХОРОНА ТЕРИТОРІЇ. Охорона громадського порядку силами поліції, першого відділу Лубенського районного ТЦК та СП, Територіальної оборони та добровольчих формувань у громаді здійснюється цілодобово.

СФЕРА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ. Комунальні підприємства «Комунсервіс», «Господар», «Добробут» працюють над безперебійним забезпеченням населення громади послугами з водопостачання, водовідведення, вивезення твердих і рідких побутових відходів, а також проводять роботи з благоустрою та озеленення.

ПРОДОВОЛЬЧА СФЕРА, СЕРВІС, БІЗНЕС. Торгівельні заклади, АЗС, банківські установи, аптеки та заклади побутового обслуговування працюють у звичному режимі. Промислові та продовольчі товари першої необхідності є в наявності. Поповнення їх асортименту відбувається регулярно. Термінали у магазинах працюють постійно. Звертаємося до підприємців торговельних мереж громади утриматися від підвищення цін та максимально обмежувати торгівельні націнки.

ПЕРЕСЕЛЕНЦІ. Відділом «ЦНАП» виконавчого комітету проводиться реєстрація вільно переміщених осіб. У нашій громаді офіційно мають статус ВПО  із правом отримання усіх державних соціальних гарантій 3672 особи, у тому числі 914 – діти. 

ОСВІТА. У заклад загальної середньої освіти громади освітній процес продовжується за дистанційною формою навчання. Усіх дітей із числа внутрішньо переміщених осіб охоплено навчанням для здобуття освіти.

МЕДИЦИНА.  Медичні установи громади первинної та вторинної ланки надають кваліфіковану допомогу місцевим мешканцям та переселенцям у штатному режимі.

Сподіваємося, що ситуація в громаді залишиться спокійною. Віримо в це і покладаємо великі сподівання на наших воїнів-захисників!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]