Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

закладу будинку-інтернату території людей створення співробітників павло діяльності колективу іванович багато галявині таких творчої зайчиків їжачків тягне лисичок собою
Казкові куточки нашого міста
2019-06-26

Напередодні державного свята – Дня Конституції України, 26 червня 2019 року, на території Хорольського будинку-інтернату для громадян похилого віку та людей з інвалідністю відбулися урочисті святкування в особливій атмосфері, з високим патріотичним духом й піднесеним настроєм. Керівник закладу Павло Іванович Грінченко всебічно підтримує і з особливою турботою опікується своїм колективом та підопічними. Для нього далеко небайдужі їх емоційний стан та настрій, тому всіляко намагається створити таке середовище, у якому всі без винятку почуватимуться комфортно, спокійно й по-домашньому затишно.

Багато людей опинилося в соціальному закладі через складні життєві обставини – по причині втрати рідних, близьких, здоров’я та здатності самостійно виконувати повсякденну побутову діяльність. У таких обставинах люди гостро потребують не лише сторонньої допомоги та опіки, а й таких моментів, які б викликали радісні емоції. Павло Іванович у справі створення гарного настрою й підняття духу справжній «маг-чародій». Він оптиміст по життю і вміє правильно зорієнтувати й направити оточуючих на позитивний лад.

Святковий захід організовано й проведено за ініціативи Павла Івановича, який особисто взяв участь у концертній програмі як ведучий і як естрадний вокаліст. Для публіки старанно виконав душевну кленову баладу та українські національні пісні, за що отримав зливи оплесків та вдячні посмішки.

Навіть сцена була незвичайною – святкове дійство проходило на власноруч створеній казковій галявині, під затінком берізок і сосен. Неозброєним оком видно, що до кожного куточку території будинку-інтернату прикладена господарська рука. Тут ідеальний порядок, чистота, доглянуті шикарні квітники й газони. Велика заслуга в озелененні території установи, яка буяє пишним різнобарвним цвітом, належить Степаненко Світлані Андріївні.

Найбільш привертають до себе увагу фігурки казкових героїв на галявині – Баби-яги, зайчиків, їжачків, лисичок. Багато шедевральних елементів декору створено руками самих співробітників із недорогих підсобних матеріалів. Але багатство в результатах творчої роботи справді вражає. Так коня, який тягне за собою гарбу, створила співробітниця будинк- інтернату Зуб Тетяна Миколаївна, а вироби з дерева змайстрував Собко Василь Анатолійович. Процес пошуку ідей, створення, обговорення й затвердження ескізів проходив колегіально, тож дружній тандем дав свої плідні результати.

Ця рукотворна краса є результатом копіткої праці співробітників закладу, проявом їх креативності й творчих здібностей в ландшафтному дизайні. Такий прояв творчої діяльності колективу можливий лише за умови сприятливого морального клімату та ефективної управлінської діяльності керівника.

Бажаю й надалі досягнення високих успіхів та процвітання трудовому колективу Будинку-інтернату та їх взірцевому керівнику й наставнику, а підопічним закладу – душевної гармонії, відмінного самопочуття й оптимістичного налаштування на життя.

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]