Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

полтавській області https управління внеску //poltava єдиного гривень головне facebook легалізації звертаємо перебувають постійно податківці увагу застрахованих праці позитивно
Єдиний внесок: понад 860 мільйонів гривень спрямували роботодавці Полтавщини до державних цільових фондів
2023-02-27

Головне управління ДПС у Полтавській області інформує громадян про те, що у січні 2023 року надходження з єдиного внеску сягнули відмітки 860 млн гривень. Як проінформував пресу заступник начальника ГУ ДПС у Полтавській області Олег Волошинов, завдяки відповідальній позиції бізнесу зі сплати єдиного внеску, відбувся приріст надходжень на суму 125,6 млн грн, або на 17,1 відсотки, у порівнянні  з аналогічним періодом минулого року.

У Головному управлінні ДПС у Полтавській області наголосили на тому, що цілеспрямована спільна діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з ЄВ та стабільності числа застрахованих осіб.

Звертаємо увагу, що податківці постійно перебувають на зворотному зв’язку з платниками. До послуг полтавців – комунікаційна податкова платформа https://[email protected] та субсайт Головного управління ДПС у Полтавській області вебпорталу ДПС https://poltava.tax.gov.ua/, офіційна сторінка у соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/tax.poltava.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]