Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

посібник інформаційної україни комунікацій перемогти центру дезінформації державних проти безпеки інформаційному політики службовців швеції органів розрізняти також місцевого війни гібридної
Як перемогти на інформаційному фронті
2023-02-28

У Києві презентували аналітичний посібник «Гібридна війна Росії проти України. Як перемогти на інформаційному фронті»

У межах проєкту «Школа протидії дезінформації» Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП розробив аналітичний посібник «Гібридна війна Росії проти України. Як перемогти на інформаційному фронті». Посібник створено спільно з Центром демократії та верховенства права за фінансової підтримки Швеції.

Головна мета посібника – ознайомити читачів з основними аспектами протидії російській дезінформації та пропаганді. У посібнику проаналізована інформаційна складова гібридної війни, яку РФ веде проти України, виокремлені основні ознаки та прийоми російської пропаганди й дезінформації; окреслені методи виявлення та адекватного реагування на російську дезінформацію, а також запропоновані схеми оцінювання вжитих комунікаційних заходів.
  «Ми презентуємо сьогодні результат більш ніж річної роботи нашого тренінгового центру. Разом з тим хотів би просити не сприймати цей посібник як універсальну пігулку, після прийняття якої можна вирішити всі проблеми гібридної війни. Цей посібник свого роду вудка для рибалки – він покликаний навчити людей самим розрізняти фейки, маніпуляції і боротись з інформаційним впливом. Він базується на практичному досвіді тренерів нашого Центру – фактчекерів, осінтерів, аналітиків, а також на досвіді наших партнерів з Великої Британії, Швеції та інших країн НАТО. Фактично ми виконуємо нормативи і вимоги до вступу в НАТО в інформаційній сфері таким чином», – зазначив керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Ігор Соловей.
  Посібник розроблений для державних службовців і працівників органів місцевого самоврядування. Матеріали будуть корисні керівникам, їхнім заступникам, спеціалістам департаментів, управлінь і відділів комунікацій, SMM-спеціалістам і всім, хто займається публічною комунікацією державних структур або органів місцевого самоврядування України.

Як зазначила керівниця Директорату з питань інформаційної політики та інформаційної безпеки Міністерства культури та інформаційної політики Ганна Красноступ, підвищення критичного мислення населення є важливим питанням не лише для державних службовців. За її словами, мова йде про глобальну національну програму з медіаграмотності.

«Державні службовці чи ні – мова йде про те, що кожен з нас повинен мати навички критично сприймати інформацію та протидіяти дезінформації, місінформації, знати, що таке дипфейки і розрізняти їх. Посібник носить рекомендаційний характер і ми від МКІП направимо його всім нашим колегам, держслужбовцям, військовим адміністраціям для використання під час роботи», – додала Ганна Красноступ.

Ознайомитись з посібником можна за посиланням: http://bit.ly/41tKIYi

МКІП

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]