Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хтось будує, а хтось руйнує
2020-06-17

Сьогоднішній ранок, 17 червня 2020 року, розпочався не з дуже втішних новин. Із шостої години ранку працівники відділу благоустрою комунального підприємства «Комунсервіс» м. Хорол розпочали свій робочий день із прибирання міського скверу і виявили там пошкодження зловмисниками дитячої гірки.

Унаслідок акту вандалізму, який вірогідно стався у нічний час доби, конструкція дитячого ігрового майданчика зазнала серйозних пошкоджень: дерев’яна платформа розтрощена, сходи на гірку повністю вирвані. Окрім того, через прояв хуліганський дій невідомих осіб пошкоджено лавочку, що знаходиться біля сцени на центральній площі міста. Все це – муніципальне майно, яке було придбано за кошти міського бюджету.

До Хорольського відділу поліції ГУНП в Полтавській області за фактом виявлених пошкоджень направлено письмове звернення з метою виявлення правопорушників і притягнення їх до відповідальності. Воно підготовлене й подано від адміністрації КП "Комунсервіс".

На жаль, подібні негативні соціальні наслідки, сигналізують про деградацію нашого суспільства і повну відсутність моральних норм поведінки. Усім нам хочеться жити в цивілізованих умовах, де чистота, порядок, затишок і комфорт. Тільки хтось докладає неабияких зусиль і старань для створення суспільних благ та покращення благоустрою, а хтось зухвало все нищить. Пам’ятайте, що від кожного із нас залежить яким Хоролу бути, тому необхідно засуджувати та зупиняти такі прояви вандалізму!

 

 Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]