Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури інформує
2023-04-25

Стоп наркотики! Лубенською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням особи у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів за ч.2 ст.307, ч.3 ст.307, ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України.

Хорольським відділом Лубенської окружної прокуратури  направлено до суду обвинувальний акт за обвинуваченням 37-річного мешканця Хорольської територіальної громади Лубенського району у вчиненні тяжкого та особливо тяжкого злочинів, передбачених ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому повторно), ч.3 ст. 307 КК України ( незаконне виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, вчиненому повторно) та кримінального правопорушення за ч.1 ст.309 КК України ( незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Досудовим розслідуванням установлено, що 37-річний непрацюючий мешканець міста Хорола налагодив незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу (канабісу) на території Хорольської територіальної громади. У лютому 2023 року після чергового збуту особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу у м.Хорол в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України  підозрюваного було затримано.

Під час обшуків за місцем його проживання правоохоронцями вилучено підготовлені для збуту поліетиленові пакети, паперові коробки з розфасованим особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом  та ємності, в яких зберігався  з метою подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, в розмірі понад 12 кг, що відповідно до  наказу МОЗ від 01.08.2000 №188 відноситься до особливо великих розмірів наркотичних засобів, що знаходиться у незаконному обігу.

Підозрюваному у скоєнні злочинів під час досудового розслідування обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

На даний час обвинувальний акт знаходиться на розгляді Хорольського районного суду Полтавської області .

Санкція статті за вчинення найтяжчого із інкрімінованих особі  злочинів за ч.3 ст.307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

         

 

Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]