Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури інформує
2023-04-25

Стоп наркотики! Лубенською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням особи у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів за ч.2 ст.307, ч.3 ст.307, ч.1 ст.309 Кримінального Кодексу України.

Хорольським відділом Лубенської окружної прокуратури  направлено до суду обвинувальний акт за обвинуваченням 37-річного мешканця Хорольської територіальної громади Лубенського району у вчиненні тяжкого та особливо тяжкого злочинів, передбачених ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу та незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому повторно), ч.3 ст. 307 КК України ( незаконне виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, вчиненому повторно) та кримінального правопорушення за ч.1 ст.309 КК України ( незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Досудовим розслідуванням установлено, що 37-річний непрацюючий мешканець міста Хорола налагодив незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу (канабісу) на території Хорольської територіальної громади. У лютому 2023 року після чергового збуту особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу у м.Хорол в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України  підозрюваного було затримано.

Під час обшуків за місцем його проживання правоохоронцями вилучено підготовлені для збуту поліетиленові пакети, паперові коробки з розфасованим особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом  та ємності, в яких зберігався  з метою подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб - канабіс, в розмірі понад 12 кг, що відповідно до  наказу МОЗ від 01.08.2000 №188 відноситься до особливо великих розмірів наркотичних засобів, що знаходиться у незаконному обігу.

Підозрюваному у скоєнні злочинів під час досудового розслідування обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави.

На даний час обвинувальний акт знаходиться на розгляді Хорольського районного суду Полтавської області .

Санкція статті за вчинення найтяжчого із інкрімінованих особі  злочинів за ч.3 ст.307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

         

 

Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]