Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

прокуратури паспортом окружної лубенської україни) громади територіальної позбавлення хорольської вигляді засуджено хорольський молодик потерпілого також відділ обсязі підставі розгляду
Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури інформує
2024-06-05

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури мешканця Хорольської територіальної громади засуджено до реальної міри покарання у вигляді позбавлення волі за вчинення грабежу в умовах воєнного стану, (ч.4 ст.186 КК України), викрадення офіційних документів, вчинених в особистих інтересах (ч.1 ст.357 КК України), незаконне заволодіння паспортом (ч.3 ст.357 КК України).

У листопаді 2022 року у вечірній час 21-річний мешканець Хорольської територіальної громади, перебуваючи в квартирі потерпілого, після спільного вживання спиртних напоїв, вчинив з ним бійку. У подальшому, діючи умисно, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, передбачаючи його суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, молодик відкрито незаконно заволодів двома мобільними телефонами 48-річного потерпілого, а також  його паспортом, трьома банківськими картками та технічним паспортом на квартиру, якими розпорядився на власний розсуд.

У ході судового розгляду на підставі зібраних доказів прокурором його вину доведено в повному обсязі.

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав лише в останньому судовому засіданні.

Хорольським районним судом Полтавської області особу засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі. Суд також залишив в силі обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вирок суду набрав законної сили. Найближчі роки молодик проведе за ґратами.

 

Хорольський відділ Лубенської окружної прокуратури

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]