Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

полтавської обласної хорольської організації трухіна особи продовжує громади міської олександра внутрішньо населення виробів гуманітарний міста засобів україни вигляді робота
Хорольський гуманітарний хаб працює в посиленому режимі
2022-07-06

Триває 133 доба  протистояння повномасштабній російській агресії. І як би не було складно, та український народ повинен вистояти і перемогти. Кожен на своєму місці робить усе можливе і неможливе, аби якнайшвидше відновити мир в Україні і повернутися до нормального людського життя. Поки наші захисники виганяють окупантів з рідної землі, продовжує кипіти робота в гуманітарному осередку Хорольської міської територіальної громади.

В умовах війни така гуманітарна робота для підтримки ЗСУ, внутрішньо переміщених осіб та соціально вразливих верств населення є одним з головних чинників для здобуття Перемоги. Гуманітарний штаб у місті Хоролі активно продовжує здійснювати формування та розподіл отриманої з різних джерел гумдопомоги.

Для потреб населення і військовослужбовців отримано цінні вантажі від благодійних організацій та меценатів: Полтавської обласної військової адміністрації, Полтавської обласної ради, Благодійного фонду народного депутата України Олександра Трухіна, Полтавської обласної організації «Ротарі клуб», Постійно діючої комісії Хорольського ВП ДУ «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», міжнародної релігійної організації Християнська церква «Світло життя», Асоціації міст України, міжнародних муніципалітетів за Програмою «U-LEЕD з Європою», волонтера з міста Луганська та інших благодійників.

За офіційними даними відділу «ЦНАП» виконавчого комітету Хорольської міської ради, станом на початок липня поточного року в Хорольській міській ТГ зареєстровано 3973 осіб, які переїхали з областей, де ведуться активні бойові дії або з окупованих територій. Із числа осіб, які отримали статус ВПО та тимчасово проживають на території міста і 10-ти старостинських округів Хорольської громади, 954 – діти та 11 – особи з інвалідністю. За принципом соціальної рівності й справедливості внутрішньо переміщені особи отримують всебічну допомогу у вигляді продуктових наборів, засобів особистої гігієни, медикаментів, одягу та речей першої необхідності.

Отриману гуманітарку від БФ Олександра Трухіна у вигляді продуктів харчування в широкому асортименті, лікарських засобів (знеболювальних, антибіотиків, протизапальних препаратів), виробів медичного призначення, тютюнових виробів у повному обсязі направлено військовослужбовцям на передові лінії фронту.

Дякуємо українським та міжнародним партнерам, державним установам, представникам бізнесу, благодійним організаціям та небайдужим громадянам за потужну підтримку. Разом ми все витримаємо, вистоїмо, переможемо!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]