Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольська громада в жалобі: на Сумщині загинув наш земляк Юрій Антонь
2024-07-12

Війна особливо загострила відчуття скороминущості існування та крихкості миру. Війна принесла багато горя, сліз, страждань і біди у кожну українську родину, громаду та сколихнула всю країну. На Хорольщину знову прилетіла чорним круком трагічна, нестерпно болюча звістка. 7 липня 2024 року унаслідок ракетного обстрілу біля села Стецівка Сумського р-ну Сумської обл. загинув наш земляк-військовослужбовець із с.Козубівка Андріївського старостату – Юрій Юрійович Антонь (01.10.1985 р.н.).

Солдат, такелажник такелажного (вантажного) відділення взводу забезпечення 2 самохідного артилерійського дивізіону 22 окремої механізованої бригади ЗСУ загинув, залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові та мужньо виконавши військовий обовʼязок щодо захисту Вітчизни.

Життя молодого Воїна обірвалося в 38-річному віці на злеті. Він не встиг втілити в реальність багато планів на майбутнє і мрій, не встиг просто пожити. Без батька залишилося двоє діток Вероніка (2008 р.н.) і Віталій (2013 р.н), без чоловіка – любляча дружина, без брата – троє сестер і молодший брат. 12.03.2024 року був прийнятий на військову службу по мобілізації першим відділом Лубенського РТЦК та СП. Війна і плани російських терористів перекреслили все, поставивши хрест на його могилі…

Уся Хорольська громада з жалем і щирим людським співчуттям розділяє біль непоправної втрати з рідними Героя. Глибоко співчуваємо: цивільній дружині Ользі Валеріївні Мироновій, діткам – Вероніці та Віталію Антонь, старшим сестрам – Ларисі Вікторівні Демʼяновій, Світлані Вікторівні Крутько, молодшим брату і сестрі – Сергію Юрійовичу Антонь і Марині Юріївні Антонь, зятям – Олександру Валерійовичу Демʼянову, Олександру Петровичу Мерзлову, невістці – Богдані Сергіївні Антонь, племінникам – Анні, Олександрі, Владиславу, Ларисі, Катерині, великій родині, близьким, кумам, друзям, односельцям та бойовим побратимам.

13 липня 2024 року оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Юрієм Юрійовичем забезпечити приспущення Державного прапора з траурною стрічкою. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Траурна церемонія прощання відбудеться у суботу, 13 липня, орієнтовно о 9:00 год. на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в місті Хоролі. Чин похорону відбудеться на цвинтарі у рідному селі Козубівці Андріївського старостату.

Нехай світла памʼять і тихий добрий спомин про Героя Юрія будуть сильнішими за смерть. Схилімо голови у скорботі, гідно вшануймо Героя, який заплатив за нашу свободу та незалежність своїм життям.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]