Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольська громада в скорботі: повертається «на щиті» хоробрий Воїн Олександр Гусаренко
2024-07-09

Олександр Євгенович Гусаренко як палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. До останнього рідні й близькі надіялися, що безвісти зниклий Захисник знайдеться і повернеться живим. На жаль, дива не трапилося і через п’ять місяців невідомості, марних надій і сподівань, впізнане за результатами ДНК-експертизи тіло полеглого Воїна захоронять у рідному селі Клепачі.

Старший сержант, командир відділення роти охорони 1 відділу Лубенського РТЦК та СП з 22 січня 2024 року був прикомандирований до 110 ОМБр імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Трагічна загибель нашого земляка сталася 30 січня 2024 року в запеклих боях з противником під час штурмових дій поблизу м.Авдіївка Покровського р-ну Донецької обл.

Схиляємо голови в скорботі, розділяємо біль гіркої втрати та глибоко співчуваємо рідним: батькам – Любові Петрівні та Євгену Пилиповичу Гусаренкам, сестрі – Юлії Євгенівні Бибченко, цивільній дружині – Світлані Іванівні Басараб, дітям – Сергію Олександровичу Гусаренку, Марині Олександрівні Гусаренко (Яковенко), онукам – Софії, Ярославу, Мирону, всім близьким, друзям, односельцям, кумам та бойовим побратимам. Його мудрих порад, надійної підтримки, доброго слова і діла не вистачатиме багатьом, хто його знав, любив і поважав.

10 липня 2024 року оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Олександром Євгеновичем забезпечити приспущення Державного прапора з траурною стрічкою. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Траурна церемонія прощання та чин похорону відбудуться у середу, 10 липня 2024 року, о 12:00 год. в с.Клепачі. Формування «живого коридору слави» відбудеться заздалегідь, орієнтовно з 11:40 год. у напрямку до подвір’я батьківської хати. Поховання відбудеться на кладовищі в с.Клепачі. Закликаємо долучитися до жалобного заходу, щоб підтримати рідних в тяжкий скорботний час і віддати данину пам’яті Герою Олександру. Пам’ятаймо ціну кожного нашого мирного світанку в тилу, за які полеглий Воїн заплатив на фронтових лініях оборони найдорожчим – власним життям. Він зупиняв смертоносну силу російських окупантів, відводячи від нас страшну біду. Цінуймо подвиг Героя Олександра! Хай вічно живе його світлий образ у наших серцях.

 

СЛАВА УКРАЇНІ ТА ЇЇ ГЕРОЯМ!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]