Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольська громада в скорботі: повертається «на щиті» хоробрий Воїн Олександр Гусаренко
2024-07-09

Олександр Євгенович Гусаренко як палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю осяював усе своїм життям до останнього моменту і подиху. До останнього рідні й близькі надіялися, що безвісти зниклий Захисник знайдеться і повернеться живим. На жаль, дива не трапилося і через п’ять місяців невідомості, марних надій і сподівань, впізнане за результатами ДНК-експертизи тіло полеглого Воїна захоронять у рідному селі Клепачі.

Старший сержант, командир відділення роти охорони 1 відділу Лубенського РТЦК та СП з 22 січня 2024 року був прикомандирований до ОМБр імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Трагічна загибель нашого земляка сталася 30 січня 2024 року в запеклих боях з противником під час штурмових дій поблизу м.Авдіївка Покровського р-ну Донецької обл.

Схиляємо голови в скорботі, розділяємо біль гіркої втрати та глибоко співчуваємо рідним: батькам – Любові Петрівні та Євгену Пилиповичу Гусаренкам, сестрі – Юлії Євгенівні Бибченко, цивільній дружині – Світлані Іванівні Басараб, дітям – Сергію Олександровичу Гусаренку, Марині Олександрівні Гусаренко (Яковенко), онукам – Софії, Ярославу, Мирону, всім близьким, друзям, односельцям, кумам та бойовим побратимам. Його мудрих порад, надійної підтримки, доброго слова і діла не вистачатиме багатьом, хто його знав, любив і поважав.

10 липня 2024 року оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Олександром Євгеновичем забезпечити приспущення Державного прапора з траурною стрічкою. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Траурна церемонія прощання та чин похорону відбудуться у середу, 10 липня 2024 року, о 12:00 год. в с.Клепачі. Формування «живого коридору слави» відбудеться заздалегідь, орієнтовно з 11:40 год. у напрямку до подвір’я батьківської хати. Поховання відбудеться на кладовищі в с.Клепачі. Закликаємо долучитися до жалобного заходу, щоб підтримати рідних в тяжкий скорботний час і віддати данину пам’яті Герою Олександру. Пам’ятаймо ціну кожного нашого мирного світанку в тилу, за які полеглий Воїн заплатив на фронтових лініях оборони найдорожчим – власним життям. Він зупиняв смертоносну силу російських окупантів, відводячи від нас страшну біду. Цінуймо подвиг Героя Олександра! Хай вічно живе його світлий образ у наших серцях.

 

СЛАВА УКРАЇНІ ТА ЇЇ ГЕРОЯМ!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання 60 сесії

29 жовтня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 60 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4. Спільне засідання постійних комісій відбудеться 28 жовтня о 10:00 год., комісії з питань врегулювання земельних відносин – о 14:00 год.

     
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про аукціон

ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди кабінету №1-3
  адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18 
  в селі Староаврамівка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]