Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

турнікети депутатів наших життя ефективність підвищити надійність конструкція дозволила плекаємо надії великі удосконалена сподіваємося турнікетів повністю одноразового використання джгутів генерації
Хорольська громада передала якісні турнікети для військових
2024-08-02

Днями депутати Хорольської міської ради 8 скликання за власний кошт допомогли у закупівлі якісних джгутів-турнікетів для військової частини, у якій проходить військову службу наш земляк із с.Березняки. Мама Захисника звернулася до депутатів з проханням вирішити питання забезпечення необхідними кровоспинними засобами.

Звичайно, відмови у цьому питанні не було, адже справа стосується підтримки ЗСУ. Більшість депутатів відгукнулася на клич та підтримали благодійну ініціативу. У короткі терміни здійснили збір коштів на турнікети «Дніпро2» української розробки та виробництва. Адже на нулі немає необхіднішої речі за якісний і надійний турнікет. У новій генерації джгутів одноразового використання виробником враховано всі недоліки, які були виявлені в перших партіях та повністю усунені. Удосконалена конструкція дозволила підвищити ефективність та надійність турнікетів.

Сподіваємося та плекаємо великі надії, що наших Захисників оминатимуть небезпечні для життя і здоров’я критичні ситуації та турнікети не знадобляться, а просто будуть в наявності для підстраховки.

Турнікети є важливою складовою тактичної медицини й суттєво сприяють збереженню життів наших Воїнів, а життя кожного українського Героя – найвища цінність!

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]