Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорол талантами багатий!
2020-02-13

Наше місто здавна славиться здібними й талановитими людьми, як дорослими, так і дітьми. Нещодавно наше місто прославила на всю Україну своєю танцювальною майстерністю Анастасія Романівна Діденко.

10-річна Настя навчається у 4В класі Хорольської гімназії. Хореографічні здібності у дівчинки проявлялися змалечку. Згодом захоплення спортивно-бальними танцями із хобі переросло у стиль життя. Дебют талановитої дівчинки відбувся ще під час постановки хореографічних номерів у дитячому садочку. Ще Із 4-річного віку маленька танцівниця відшліфовувала свою майстерність, відточувала усі па і всі ці зусилля й старання дали плідні результати.

Кількість нагород і відзнак за участь у танцювальних конкурсах місцевих, регіональних та всеукраїнських рівнів уже досить складно підрахувати. А нещодавно, 8 лютого 2020 року, колекція нагород поповнилася ще одним тріумфом – «Кубком Ренесансу 2020». Високу почесну нагороду за ІІ місце у танцювальному турнірі Настя здобула в Києві серед величезної кількості суперників з різних географічних куточків України, виконуючи танцювальні композиції соло.

Виснажливі тренування і постійна робота над собою стали запорукою такого гучного успіху. Тренер Насті – Віталій Петрович Горголь проводить навчання Лубнах, тож вихованиці гуртка «Гармонія» доводиться кілька разів на тиждень долати значну дистанцію до сусіднього міста аби не втрачати можливості займатися улюбленою справою.

Високим результатам у спортивно-бальних танцях можна завдячувати батькам і рідним Насті, які всебічно підтримують захоплення дівчинки. Вони плекають велику надію на те, що в майбутньому танці стануть професійною діяльністю й розкриють безмежні можливості для обдарованої дитини.

Міський голова Сергій Волошин щиро порадів за успіхи нашої хорольчанки та привітав Анастасію та її рідних із здобутою перемогою у чемпіонаті з танців «Кубок Ренесанс 2020». Побажаємо переможниці міцного здоров’я, наснаги, витримки, цілеспрямованості, подальших перемог та підкорення нових спортивних вершин. Нехай ще багато раз поталанить піднятися на п’єдестал слави!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]