Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Громадське обговорення
2016-08-02

29 липня 2016 року на пленарному засіданні чотирнадцятої сесії Хорольської міської ради сьомого скликання ознайомлено депутатів з поданнями про присвоєння звання Почесних громадян міста Хорол. Відповідно до рішення п’ятдесятої сесії Хорольської міської ради шостого скликання №70 від 29.01.2014 року «Про затвердження в новій редакції Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хорол» таке звання присвоюється 1 раз на рік до Дня міста. Тому, напередодні святкування 933 річниці Дня міста у вересні 2016 року вирішено на черговому засіданні сесії 31 серпня 2016 року шляхом таємного голосування обрати Почесних громадян міста відповідно до поданих і оформлених відповідним чином документів (дивіться дані таблиці).

№ з/п

П.І.Б. кандидатів на звання «Почесний громадянин міста Хорола»

Подання

Заїка Олександр Степанович

Завантажити

Міщенко Михайло Іванович

Завантажити

Степанов Олександр Павлович

Завантажити

Василькевич (Циба) Ніна Василівна

Завантажити

З метою проведення обговорення поданих кандидатур громадськістю для присвоєння звання «Почесний громадянин міста Хорол» просимо свої пропозиції надсилати на адресу Хорольської міської ради за адресою: 37800, вул.Незалежності, 37, м.Хорол, Полтавська обл.; на електронну адресу: [email protected] або безпосередньо за телефоном: (05362) 33-3-44.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]