Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

громадян термомодернізації побутової матеріалів сезону опалювального готуймося! підприємств самоврядування місцевого шляхом доступних ресурсах органи зокрема розміщення розповсюдження підвищення спрямовані матері
"Готуймося!" до опалювального сезону
2022-10-18

Розпочата комунікаційна компанія щодо побутової термомодернізації осель громадян. Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну компанію "Готуймося!", яка спрямована на спонукання громадян індивідуально готуватися до опалювального сезону.

Одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир та індивідуальних будинків. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях.

З цією метою Мінрегіон розробив інформаційно-графічні матеріали, спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації.

Важливо, щоб до розповсюдження інформаційних матеріалів долучилися органи місцевого самоврядування  шляхом розміщення на всіх доступних ресурсах, зокрема, із залученням комунальних підприємств у сфері ЖКГ, ОСББ, Центрів надання адміністративних послуг, транспортних підприємств та компаній, засобів масової інформації тощо.

Завантажити пакет інформаційно-графічних матеріалів можна за посиланням:

https://bit.ly/3D6JnfS

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]