Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

документів false виявили сервісних водія посвідчення засобів транспортних реєстрацію період x-none центрів спеціальні minor-latin електрокарів calibri змушені викликати свідоцтва слі
Головний сервісний центр МВС України інформує
2021-08-17

Підтримуючи концепцію екологічності та економічності, в Україні зареєстровано 29 345 електрокарів. Тобто все більше і більше українців обирають для себе саме «зелений» вид транспорту. Полтавщина хоч і не лідирує за кількістю електрокарів, та все ж у 2021-му вже зареєстрували 81 електромобіль. А це на 16 більше, ніж за такий же період минулого року.

До речі, вартість заправки електроавто у рази менша, ніж дизельного чи бензинового. До того ж, для них встановлені підзарядні станції та спеціальні паркомісця. А ще, для електроавтомобілів передбачені спеціальні зелені номери – неймовірно красиві.

Реєстрація проходить за знайомим алгоритмом. Беріть талон електронної черги та приходьте до наших сервісних центрів МВС.

З переліком необхідних документів можете ознайомитися за посиланням http://surl.li/eyfw

Не завжди перереєстрація транспортного засобу, обмін чи видача посвідчення водія закінчується врученням номерного знаку, свідоцтва про реєстрацію, чи нового посвідчення водія. В окремих випадках працівники сервісного центру МВС змушені викликати слідчо-оперативну групу.

Трохи статистики: у першому півріччі цього року у Полтавській області адміністратори сервісних центрів МВС виявили 7 підробних документів:

-  5 свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів

- 2 посвідчень водія.

А також під час перевірки документів, виявили особу, що значилась у розшукових реєстрах.

Фахівці експертної служби МВС за цей же період виявили 39 транспортних засобів, номерні позначення агрегатів яких змінені, або містили ознаки підробки.

Тож наша порада залишається незмінною – перед укладанням договору купівлі-продажу, який у сервісних центрах МВС є безкоштовним, варто пройти експертний огляд!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]