Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Головне управління ДПС України інформує: про надходження ПДВ у Полтавській області
2023-02-23

Підприємці Полтавщини спрямували до державного бюджету понад 500 млн грн податку на додану вартість

За повідомленням Головного управління ДПС у Полтавській області, Полтавщиною забезпечено надходження ПДВ до Державного бюджету за січень 2023 року у сумі 573,9 млн гривень. Найбільші суми ПДВ в області за перший місяць 2023 року спрямували платники, які зареєстровані в м. Полтаві – 216,1 млн грн.

Від суб’єктів господарювання-юридичних і фізичних осіб м. Кременчук, м. Горішні плавні, Глобинського, Кобеляцького та Козельщинського районів надійшло – 171,7 млн грн, Лубенського, Хорольського, Пирятинського, Оржицького, Гребінківського та Семенівського районів – 48,1 млн грн, Полтавського, Диканського, Новосанжарського, Решетилівського районів – 45,2 млн грн, Миргородського, Великобагачанського, Шишацького районів – 33,7 млн гривень. Підприємства Гадяцького, Зіньківського, Котелевського та Лохвицького районів забезпечили надходження податку в сумі 31,1 млн грн, Карлівського, Машівського та Чутівського – 27,9 млн гривень. 

Крім того, станом на початок лютого 2023 року на розрахункові рахунки платників області відшкодовано суму ПДВ у розмірі 139,8 млн гривень.

Форми звітності для податку на додану вартість, у тому числі, податкову декларацію з ПДВ, податкову накладну та розрахунок коригування кількісних і вартісних показників до неї, Ви зможете дізнатися за посиланням: https://bit.ly/3RIyYgd

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]