Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

комунального фінансового існуючі громади сміття договорів комунсервіс» підприємства голови міського крістіна укладенню планування заборгованості мешканцями роботи вкотре необхідність мешканців закликає
Головне із робочої наради у міського голови
2024-08-26

26 серпня під головуванням міського голови Сергія Волошина відбулася нарада з представниками КП «Комунсервіс», начальниками відділів виконавчого комітету та начальником фінансового управління міської ради у форматі круглого столу. Головним питанням зустрічі було обговорення фінансового стану комунального підприємства КП «Комунсервіс».

Керівництво комунального підприємства проінформувало про існуючі борги з оплати житлово-комунальних послуг, зокрема з водопостачання, водовідведення та збору твердих побутових відходів. Сума боргу на даний час складає близько 500 тисяч гривень. Через існуючі збитки підприємство не має змогу придбати пально-мастильні матеріали для проведення робіт з вивозу сміття, благоустрою території та обслуговування каналізаційних мереж.
  Міський голова Сергій Волошин дав відповідні доручення щодо вирішення питань по ліквідації заборгованості, планування роботи по укладенню договорів з мешканцями громади та інше.
  Вкотре нагадуємо та закликаємо мешканців громади про необхідність укладення договорів на вивезення сміття, встановлення лічильників для вимірювання спожитої води та вчасну оплату рахунків за житлово-комунальні послуги. Ми всі повинні бути відповідальними та цінувати роботу комунальних служб у ці нелегкі часи.
  Пам’ятаймо, що лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити чистоту і порядок у нашій громаді!
 
Автор і фото: Крістіна СУХОРУК

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]