Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

акції година false україни світу minor-latin calibri екології екологічної землі» навколишнього збереження землі x-none середовища україні всесвітня боротьби закликати планеті
Година Землі 2020
2020-03-28

Щороку в Україні проводиться всесвітня акція «Година Землі» за офіційної підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України. Ця кампанія всесвітнього масштабу ініційована найбільшою та найдосвідченішою природоохоронною організацією – Всесвітнім фондом дикої природи (WWF). Штаб-квартира цієї міжнародної громадської організації знаходиться у м. Гланд у Швейцарії. Це всесвітня організація, яка працює в сфері збереження, дослідження і відновлення навколишнього середовища.

У вівторок, 28 березня поточного року о 20:30 год. люди по всьому світу за умовами акції вимкнуть світло і електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу світової спільноти до проблем екології на планеті і закликати до боротьби із глобальним потеплінням.

У 2007 році цю акцію підтримало лише одне місто – Сідней (Австралія). А вже минулого року до кампанії «Година Землі» приєдналося більше 7000 міст у 187 країнах світу. В Україні до екологічної акції долучилося понад 50 міст і містечок, зокрема Київ, Одеса, Львів, Кривий Ріг, Харків, Полтава. Хотілося б, щоб і Хорол на рівні з містами нашої України підтримав заклик до збереження навколишнього природного середовища.

Закликаємо всіх бажаючих долучитися до екологічної акції, щоб зробити хоча б незначний внесок у порятунок Землі від глобальних змін клімату.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]