Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Гідне виховання хорольських школярів
2019-05-17

У кожного із нас є такі місця, які повертають нас у минуле і накривають лавиною приємних спогадів. Одним із таких місць для міського голови Сергія Волошина була й залишається його рідна школа – Хорольська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3.

Для нього це не просто навчальний заклад, де пройшли найкращі роки  дитинства та юності, а другий рідний дім. І приємних спогадів справді незліченно, навіть понад край. Шкільні роки ніколи не забуваються, бо залишають по собі найяскравіший слід у пам’яті.

Як випускник школи та як очільник міської влади, Сергій Михайлович був запрошений  від імені адміністрації освітнього закладу на святкування, присвячене «Дню Честі Школи». Урочистий захід, який відбувся 17 травня 2019 року, був приурочений до 106-річниці з Дня народження видатної постаті нашого краю, військового зі званням Героя Радянського Союзу – Миколи Панасовича Леуцького. За бойові заслуги був нагороджений орденом Червоного Прапора, двома орденами Вітчизняної Війни І та ІІ ступенів. Його іменем названо школу й ту вулицю, на якій він проживав. Микола Панасович народився 13 травня 1913 року, тож кожного року в середині травня на його честь проводяться урочистості з відзначенням кращих учнів школи за результатами їх участі в олімпіадах МАН, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, освітніх проектах. Це свято стало символічним підсумком спільних досягнень учнів та вчителів, які докладали протягом року чимало зусиль і старань задля формування позитивного іміджу школи з-поміж інших закладів освіти Хорольщини.

Це святкове дійство проведено на подвір’ї школи, де її директор Катерина Григорівна Ткаленко радо зустрічала гостей, серед яких були голова Хорольської райдержадміністрації Лариса Миколаївна Звірко та заступник голови Хорольської районної ради Роман Миколайович Гловацький.

За ініціативи директора, як ефективного дієвого керівника, у школі частенько організовуються й проводяться святкові заходи, які стали доброю традицією й красномовно говорять про високий рівень активності, освітньо-культурного, патріотичного виховання школярів педколективом та глибоку повагу, шанобливе ставлення до історії навчального закладу.

Ось так проявляється справжня любов до рідної школи, честь якої має величезне значення для всіх – від першокласників до директора.

Зі святом, хорольська славна школо! Подальших успіхів, здобутків, значних досягнень, славних перемог!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]