Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!
2024-06-12

Інформуємо землевласників та землекористувачів про необхідність приведення у відповідність коду КВЦПЗ у відомостях Державного земельного кадастру. Звертаємо увагу власників і користувачів земельних ділянок усіх форм власності про те, що для ефективного податкового адміністрування нарахування та справляння плати за землю відомості Державного земельного кадастру повинні містити коректну інформацію про цільове призначення земельної ділянки.

Наявність помилок у цільовому призначенні може спричиняти недоотримання коштів бюджетом Хорольської міської територіальної громади та некоректне нарахування податкових зобов’язань для фізичних і юридичних осіб.

На сьогодні до Державного земельного кадастру відомості про цільове призначення земельної ділянки вносяться виключно у вигляді коду цільового призначення, який має формат XX.XX (5 символів включаючи крапку). Внесення разом з кодом письмової назви цільового призначення є порушенням формату внесення даних, та потребує виправлення.

Код цільового призначення має відповідати Класифікатору видів цільового призначення земельних ділянок (додаток 59 до Порядку ведення державного земельного кадастру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 1051.

Однак, бувають випадки, коли цільове призначення земельної ділянки визначено згідно із документами, які набрали чинності до прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2012 р. № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру».

Докладніше: завантажити

 

Відділ з питань земельних відносин та екології виконавчого комітету Хорольської міської ради

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]