Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

розвитку інвестицій полтавської економічного робочих кредиту) торгівлі фінансової підтримки обласної (тіло залучення врахування середнього кредиту відсотків малого заявок будь-який мі
До уваги суб’єктів малого та середнього бізнесу Хорольської міської територіальної громади!
2023-09-20

Відповідно до Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва Полтавської області на 2021-2023 роки Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації відновлює проведення збору заявок на участь у відборі бізнес-проєктів на право отримати фінансову підтримку за рахунок коштів обласного бюджету.

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти малого та середнього підприємництва, які:

► отримали кредити у державних банківських установах до 500 тис.грн. терміном на 1 рік;

► створили нові робочі місця.

Сума фінансової підтримки залежить від кількості створених робочих місць, які не можуть бути скорочені або в будь-який інший спосіб вивільнені впродовж одного року з моменту отримання фінансової підтримки:

► за одне робоче місце – 10% від суми кредиту без врахування відсотків (тіло кредиту);

► за два робочих місця – 15% від суми кредиту без врахування відсотків (тіло кредиту);

► за три і більше робочих місць – 20% від суми кредиту без врахування відсотків (тіло кредиту).

У разі скорочення або в будь-який інший спосіб звільнення працівників раніше вказаного терміну, сума виданої фінансової підтримки повертається до бюджету.

Документи на участь у Конкурсі подаються в електронному вигляді на електронну скриньку: [email protected] та у паперовому – на адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної державної адміністрації: вул.Соборності, 45, місто Полтава, 36014.

Крайній термін подання заявок – 24 листопада 2023 року.

Телефони для довідок: (0532)60-43-10, (0532)60-93-83 (Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації).

За додатковою інформацією звертатися до до фахівців відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Хорольської міської ради. 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]