Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги споживачів природного газу!
2022-07-05

Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 року №222 (в редакції Постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 року №489) затверджено Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу.

Відповідно до вищезазначеного Положення Урядом на ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ», як постачальника природного газу побутовим споживачам, покладено виконання спеціальних обов’язків для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, зокрема для забезпечення стабільності, належної якості та доступності природного газу, підтримання належного рівня безпеки його постачання споживачам.

Виконавши всі умови, що передбачені Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 року №222, ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» уклало довгостроковий договір купівлі-продажу природного газу з ТОВ «ГК «Нафтогаз Трейдинг» для населення та продовжує безперебійно постачати природний газ побутовим споживачам за соціальною річною ціною 7,99 грн за 1 м³.

Щоб стати абонентом ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» Вам необхідно лише підписати заяву-приєднання до договору на постачання природного газу побутовим споживачам з погодженням на базову річну ціну та направити підписану заяву-приєднання до абонентських відділів в найкоротший термін будь-яким доступним способом.

Ви можете роздрукувати заяву-приєднання до договору постачання природного газу побутовим споживачам з офіційного сайту ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ  ЗБУТ»  (вкладка «Споживачам») - https://bit.ly/3Rb1jek, підписати та відправити на електронну адресу [email protected], поштою на адресу абонентських відділів чи вкинути до скриньок, які розміщені в абонентських відділах або в відділеннях АТ «Полтава-банк» за адресами:

в м. Полтава:
  вул. Небесної Сотні 1/23;
  вул. Чураївни 1/1;
  вул. Зіньківська 10;
  вул. Великотирнівська 35а;
  вул. Івана Мазепи 1а;
  вул. Івана Мазепи 45а;
  вул. Маршала Бірюзова 47б;
  вул. Соборності 73/1;
  вул. Європейська 155

в населених пунктах:
   
  м. Глобине, вул. Травнева 7;
  смт. Диканька, вул. Дружби 5;
  смт. Шишаки, вул. Кирила Осьмака 59;
  м. Зіньків, вул. Воздвиженська 63;
  смт. Опішня, вул. Незалежності 1;
  м. Карлівка, провулок Спартака 7А;
  селище Ланна, вул. Заводська 1;
  м. Кобеляки, площа Перемоги 2Д;
  смт. Козельщина, вул.Монастирська 6;
  м. Лохвиця, вул. Героїв України 3;
  м. Заводське, вул. Матросова 19Г;
  смт. Чорнухи, вул. Центральна 26;
  м. Миргород, вул. Данила Апостола 9;
  м. Хорол, вул. Незалежності 23;
  смт. Нові Санжари, вул. Центральна 23;
  смт. Велика Багачка, вул. Шевченка 92;
  смт. Чутове, ул. Центральна 12.

 

ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» надалі залишається надійним постачальником природного газу і гарантує Вам якісне та безперебійне забезпечення природним газом!

 

Адміністрація ТОВ “Полтавагаз збут”

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]