Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги потенційних орендарів майна
2021-05-12

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІХ (надалі – Закон), який введено в дію з 01.02.2020 та Порядку передачі в оренду державного та комунального майна (надалі – Порядок), затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 3.06.2020 №483, яка набрала чинності 17.06.2020, змінено  процедуру передачі в оренду комунального майна.

Відтепер, потенційний орендар – фізична або юридична особа, яка виявить бажання взяти в оренду комунальне нерухоме майно (будівлі, споруди, приміщення) Хорольської територіальної громади, може зробити це виключно через електронну торгову систему «Прозорро.Продажі» (надалі – ЕТС)  на електронному майданчику оператора електронної торгової системи  – Українська універсальна Біржа у наступному порядку:

- зареєструватися на електронному майданчику на сайті оператора – Українська універсальна Біржа (https://sale.uub.com.ua/);

-   подати заяву Орендодавцю через ЕТС та повідомити про намір взяти в оренду об’єкт комунальної власності щодо об’єктів, включених в Переліки першого (за аукціоном) або другого (без проведення аукціону) типу;

-     подати заяву Орендодавцю через ЕТС та ініціювати включення об’єкту, який потенційний орендар має намір взяти в оренду до одного з переліків, якщо такий об’єкт не включений в Перелік першого (за аукціоном) або другого (без проведення аукціону) типу;

-    взяти участь в аукціоні на право оренди об’єкту комунальної власності подавши заяву через ЕТС на участь в аукціоні щодо об’єктів включених в Перелік об’єктів першого типу та оголошених про проведення аукціону в електронній торговій системі «Прозорро. Продажі» (надалі – ЕТС) на майданчику оператора УУБ.

Передача в оренду майна без проведення аукціону здійснюється в порядку, встановленому статтею 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

У разі надходження кількох заяв на оренду одного і того ж об’єкта, включеного до Переліку другого типу від осіб, які мають право на отримання в оренду майна без проведення аукціону, договір оренди укладається для комунального майна – з особою, визначеною за рішенням представницького органу місцевого самоврядування відповідно до Порядку передачі майна в оренду.

Передача в оренду майна без проведення аукціону здійснюється виключно в ЕТС.

Підприємствам, установам і організаціям, що отримали в оренду комунальне майно без проведення аукціону, заборонено укладати договори суборенди щодо цього майна.

Договір оренди та зміни або доповнення до нього публікуються в ЕТС.

УВАГА! Не можуть бути орендарями комунального майна особи, на яких поширюються обмеження, встановлені ч.4 ст.4 Закону. Усі потенційні орендарі разом з заявою щодо оренди та доданими до неї документами, зобов'язані надати інформацію про їх відповідність вимогам Закону.

 

Відділ з питань комунальної власності,

житлово-комунального господарства

та благоустрою виконавчого комітету

Хорольської міської ради

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]