Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги пасажирів міського громадського транспорту!
2020-08-28

Хорольська міська рада працює над питанням забезпечення безперебійних пасажирських перевезень по місту та створення додаткових зручностей для пасажирів. Із цією метою, з урахуванням чисельних звернень та пропозицій містян, розпочнеться рух ще одного міського комунального автобуса. Рух автобуса "Еталон" продовжується у звичайному режимі.

Із 1 вересня 2020 року міським автобусом розпочнеться рух за регулярним графіком по маршруту «ДРП-5 – Центр – вул. Лермонтова – МКК – ст. Хорол» у прямому та зворотному напрямках. За встановленим графіком пасажирські перевезення будуть здійснюватися щодня, крім суботи й неділі.

 

***Маршрут та графік руху затверджено відповідним рішенням виконавчого комітету Хорольської міської ради від 18 серпня 2020 року №96.

 

Графік руху міського автобуса  – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]