Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

До уваги мешканців Хорольської міської територіальної громади
2022-07-08

5 липня 2022 року відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Місніченка. На розгляд комісії внесено 4 питання порядку денного. Розглянули питання: про заходи щодо запобігання і протидії масовим пожежам у природних екосистемах, про стан утримання джерел зовнішнього протипожежного водопостачання на території громади, про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах громади та про порядок поводження під час повітряної тривоги.

Начальник 20 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Полтавській області Анатолій Носенко та головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Лубенського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області Олександр Фенько доповіли про заходи щодо запобігання і протидії масовим пожежам у природних екосистемах та запобігання виникненню надзвичайним ситуаціям на території Хорольської міської територіальної громади. Старостам 10-ти старостинських округів Хорольської міської ради рекомендовано посилити взаємодію з лісокористувачами та власниками земельних угідь і пасовищ щодо утримання їх ділянок у належному протипожежному стані. Наголошено увагу на інформування населення щодо дотримання правил пожежної безпеки в лісах, заборону спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків.

За результатом розгляду другого питання порядку денного про стан утримання джерел зовнішнього протипожежного водопостачання на території громади, міська комісія з ТЕБ і НС рекомендувала КП «Комунсервіс» здійснити перевірку вуличних пожежних гідрантів, розташованих на території міста з метою встановлення їх технічного стану. Старостам доручено провести аналіз існуючих джерел зовнішнього протипожежного водопостачання (пожежних гідрантів, пірсів для забору води з природних водоймищ) на підвідомчій території та вивчити питання щодо покращення їх функціонування.   

У зв’язку з настанням сезону купання та відпочинку на берегах водойм виникла необхідність розгляду питання про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах Хорольської міської територіальної громади. Старостам дано вказівку встановити попереджувальні знаки «Купатися заборонено», «Небезпечно для життя» у тих місцях, які не визначені для відпочинку населення на водних об’єктах.

На виконання вимог Полтавської обласної військової адміністрації розглянуто питання щодо організації укриття населення в місцях з масовим перебуванням людей під час оголошення повітряної тривоги. Підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності на територої Хорольської міської ТГ рекомендовано неухильно дотримуватися вимог щодо організації укриття населення в місцях з масовим перебуванням людей під час оголошення повітряної тривоги.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]