Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

допомогу адреса харківська пропонує група» місця також правозахисна безкоштовну організація психологічну фінансову онлайн-консультації числі міжнародному країни злочинів фіксації агресора наці
До уваги мешканців Хорольської міської територіальної громади!
2024-09-20

ГО «Харківська правозахисна група» пропонує послуги з надання безкоштовної правничої допомоги постраждалим від збройного конфлікту на території України, зокрема родинам цивільних та військовополонених, безвісно зниклих військових, яка полягає у зверненні до Комітету ООН з прав людини, Робочої групи ООН з насильницьких чи добровільних зникнень, Міжнародного кримінального суду, з метою встановлення їх місця знаходження та фіксації злочинів країни агресора на національному та міжнародному рівнях.

Також громадська організація пропонує безкоштовну психологічну допомогу, у тому числі онлайн-консультації, а також фінансову допомогу для проведення медичних обстежень, лікування та реабілітації тих, хто повернувся з полону.

Контактна інформація:

адреса місця розташування офісу ГО «Харківська правозахисна група»: 61002, м.Харків, вул.Свободи, 27, кв. 4;

адреса для листування: 61002, м.Харків-2, а/с 10430

телефон: +380504053015

e-mail: [email protected], [email protected]

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]