Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

&bull кваліфікованого області сертифіката електронних довірчих ключа полтавській послуг втрата управління україни особистого ключів сертифікати обставин головне чинності поновленню
До уваги користувачів електронних довірчих послуг!
2024-07-02

За яких обставин необхідно скасувати кваліфіковані сертифікати відкритого ключа? Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що користувач зобов’язаний невідкладно звернутися до Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної податкової служби України за скасуванням кваліфікованого сертифіката у разі:

• компрометації особистого ключа користувача (факт або обґрунтована підозра того, що особистий ключ став відомий іншим особам, втрата можливості подальшого використання особистого ключа із будь-яких обставин, зокрема, втрата або пошкодження носія ключової інформації тощо);

• зміни відомостей, зазначених у кваліфікованому сертифікаті;

• виявлення помилок у реквізитах кваліфікованого сертифіката тощо;

• у разі отримання електронних довірчих послуг, до закінчення строку чинності діючих кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів.

Скасування кваліфікованого сертифіката ключа є достроковим припиненням його чинності. 

Звертаємо увагу, що скасовані сертифікати ключів поновленню не підлягають.

Більш детально читайте на вебпорталі ДПС України за посиланням:

https://ca.tax.gov.ua.

У разі виникнення запитань, надсилайте їх на електронну поштову скриньку [email protected], телефонуйте за номером (044) 284-00-10 або звертайтеся до пунктів обслуговування на території Полтавської області за адресами: м.Полтава, вул.Європейська, буд. 155, зал № 1, каб. 1; м.Кременчук, вул. Троїцька, буд. 76, каб. 102.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]