Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни війна кожного військових оборони чоловіки міської хорольської сотні виконувати хорол адресою завдання небесної чернеця перших військовозобов’язані мобілізовані честі!
До уваги чоловіків Хорольської міської територіальної громади призивного віку!
2022-12-24

Цей рік, що минає, був найтяжчим за всю історію новітньої незалежної України. Повномасштабна війна, яку віроломно розпочала сусідня країна-терорист, докорінно змінила життя кожного українця. Це війна не окремих військових, а кожного з нас. Тільки об’єднавшись у потужну національну силу спротиву ми можемо дати гідну відсіч противнику і відновити мир на рідній землі. 

Стати на захист Вітчизни і українського народу – це не просто конституційний громадянський обов’язок, а висока й почесна благородна місія, яку готові виконати лише справжні чоловіки. 

Відповідно до статті 65 Конституції України, Указу Президента України від 24.02.2022 №69/2022 «Про загальну мобілізацію» (зі змінами) та на виконання розпорядження начальника 1-го відділу Лубенського РТЦК та СП – підполковника Дмитра Чернеця, усі чоловіки, які зареєстровані та проживають на території Хорольської міської ТГ віком від 18 до 60 років (незалежно від інвалідності чи віросповідання), зобов’язані з’явитися протягом 26-30 грудня для уточнення облікових даних у військкомат за адресою: м.Хорол, вул.Небесної Сотні, 21.

Виконувати завдання оборони України – справа совісті і честі! Мобілізовані з перших днів військовозобов’язані та військові за контрактом гідно тримають лінію оборони на фронті, але затяжна виснажлива війна призвела до потреби в підкріпленні особового складу військових формувань і частин. Для подолання противника потрібні нові сили і саме від громадянської свідомості кожного чоловіка залежить подальша доля нашої держави, майбутнє нинішнього і нових поколінь. Нам є за кого боротися і є що захищати!

Явка обов’язкова!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]