Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Діти – це наше майбутнє, сенс життя і щастя!
2023-12-27

Не кожній дитині, а особливо в буремні часи війни, з якихось причин не пощастило проживати і виховуватися у власних біологічних сім’ях. У такому випадку ці діти переходять під опіку та піклування іншої родини або особи, яка називається патронатною сім’єю.

Патронатна сім’я – це форма соціального захисту для дітей, альтернативна до закладів інтернатного типу, яка останнім часом набула значної популярності в Україні. У Хорольській громаді проживає родина Бокшів, яка виховує власних дітей та дітей, позбавлених батьківського піклування. В атмосфері душевного тепла, любові та турботи щасливі батьки – патронатна мама Світлана та її чоловік Руслан – добровільний помічник виховують шестеро діток. Четверо з них – власні та двоє найменших – позбавлені батьківського піклування.

Патронатна сім’я взяла на себе доволі непросту й відповідальну громадянську місію по догляду і вихованню діток, створенню сприятливих умов для їх фізичного, психологічного, соціального й духовного розвитку. Така благородна місія під силу лише людям з великим, добрим, чуйним серцем. І це не благодійна місія, а професійна справа, яка потребує повної віддачі, вміння щиро й безкорисно любити чужих дітей, як рідних. Патронатні вихователі стають для діток, яких не пожалкувала доля, мамою і татом, найближчими і найріднішими людьми, мудрими наставниками і путівниками в доросле життя. На час патронату вони активно співпрацюють із представниками Служби у справах дітей (начальник – Наталія Гавриленко) та фахівцями із соціальної роботи Хорольської міської ради.

У проміжку між Різдвом і Новим роком привітали патронатну сім’ю та побажали великого родинного щастя у затишному гніздечку, благополуччя, злагоди, міцного здоров’я та життя під мирним небом України!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]