Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Десяте планове засідання виконавчого комітету
2018-09-18

У вівторок, 18 вересня 2018 року, в залі засідань Хорольської міської ради за головуванням міського голови Волошина С.М. відбулося десяте планове засідання виконавчого комітету. Кворум забезпечили присутні на засіданні члени виконкому (10 з 13 затверджених осіб у його складі): Вовк В.І., Герасименко В.Г., Карманська Я.Ю., Керекелиця В.М., Козлова Г.М., Костиренко Л.М., Мельник М.М., Місніченко В.О. та Хоміч О.М. З поважних причин були відсутні: Виноград М.В., Устименко С.А. та Гавриленко Р.М.

У роботі виконавчого комітету взяли участь: директор ТОВ «Хоролсаночистка» Романча Г.А, інженер ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» Сафонов С.В. та працівники виконавчого апарату Хорольської міської ради.

Члени виконкому схвалили низку важливих для громади рішень соціально-економічного та господарського характеру. Повний перелік розглянутих питань, включених у протокол засідання, викладено нижче. Усього на порядку денному розглянуто 10 питань, включаючи різне.

Одне з основних питань порядку денного, яке виносилось на розгляд виконавчого комітету, стосувалося звітування директора КП «Комунсервіс» Вовка В.І. про організацію роботи щодо видалення зелених насаджень на території міста по зверненнях громадян за 2017-2018 роки. По даному питанню прийнято відповідне рішення із зобов’язанням директора міської комунальної установи укладати угоди з суб’єктами підприємницької діяльності, організаціями на проведення робіт з видалення зелених насаджень. Також КП «Комунсервіс» зобов’язалось провести інвентаризацію зелених насаджень на території міста, які не належать громадянам відповідно до «Програми озеленення міста Хорол на 2018-2020 роки» та впорядкувати систему обліку оприбуткування деревини та забезпечення пільгових категорій населення міста дровами.

Найбільш жваво обговорювалося питання про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підпорядкованих об’єктів транспортування та очистки каналізаційних стоків.

В рамках заходів по підготовці каналізаційно-насосної станції до роботи в осінньо-зимовий період були проведені поточні ремонтні роботи. Про забезпечення безперебійної роботи станції перекачування каналізаційних стоків звітував директор ТОВ «Хоролсаночистка» Романча Г.А, а про стан очисних споруд – інженер ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» Сафонов С.В. Обговорили проблемне питання перевищення гранично-допустимих концентрацій в стоках каналізаційної мережі. З метою його вирішення прийнято рішення про укладення договору між КП «Комунсервіс» та ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» на предмет проведення відповідних лабораторних аналізів, щоб виявити джерело небезпечних витоків.

Члени виконавчого комітету схвалили низку питань соціально-економічного й господарського характеру, зокрема про затвердження актів та надання дозволів на видалення дерев на території Хорола, про надання матеріальної допомоги мешканцям міста та надання дозволів на проведення робіт будівельного характеру. Повторно розглянуто проблемне питання щодо звернення кооперативу «Берізка» по вулиці Незалежності, 74А про знесення самовільно збудованої конструкції площею більше 25 м². Працівниками відділу містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради детально вивчено питання і проведено обстеження об’єкту на місцевості, складено відповідний акт обстеження з докладеними фотоматеріалами. Прийнято рішення зобов’язати власника забудови демонтувати в термін до 28 вересня 2018 року самовільно збудовану некапітальну металеву споруду, яка має ознаки некапітальної споруди гаража.

Хоміч О.М. ініціював розгляд питання про діяльність інтернет-провайдерів у місті та необхідність внесення змін до діючого Положення про порядок розміщення телекомункаційних мереж.

Повний відеозапис засідання виконавчого комітету можна переглянути в розділі «Відео новини» або на каналі YouToube за активним лінком: завантажити.

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №10 від 18.09.2018р.

Рішення, між засіданнями виконкому, прийняті в робочому порядку

№197

10.09.2018

Про внесення змін до міського бюджету 2018 року

Десяте планове засідання виконавчого комітету, 18.09.2018р.

№198

18.09.2018

Про організацію роботи щодо видалення зелених насаджень на території міста по зверненнях громадян за 2017-2018 роки

№199 18.09.2018 Про стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підпорядкованих об’єктів транспортування та очистки каналізаційних стоків
№200 18.09.2018 Про затвердження актів та надання дозволу на видалення дерев
№201 18.09.2018 Про надання матеріальної допомоги жителям міста
№202 18.09.2018 Про надання дозволу на будівництво господарської будівлі гр. Новікову Г.П.
№203 18.09.2018 Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Хорольської міської ради від 21 серпня 2018 р. № 184
№204 18.09.2018 Про надання дозволу на встановлення огорожі Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирних будинків «Хорол»
№205 18.09.2018 Про інтернет-провайдерів у м. Хорол
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]