Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Державна міграційна служба інформує
2019-05-13

ДМС запущено новий електронний сервіс – Чат-бот-консультант

У березні цього року Державною міграційною службою запущено новий електронний сервіс, за допомогою якого можна отримати консультацію з оформлення біометричних документів та скористатися офіційними електронними сервісами в інтерактивному режимі – у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів служби.

Робота чат-бота полягає в тому, що він поставить особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та поінформує, які саме документи потрібно мати із собою під час оформлення у міграційній службі або ЦНАП. В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС – ID-картка, закордонний паспорт, а також посвідки на тимчасове та постійне місце проживання для іноземців та осіб без громадянства.

Серед найголовніших переваг нового сервісу міграційної служби – простота використання та доступність Чат-боту для всіх категорій громадян, адже для коистування послугою достатньо мати будь-який смартфон із встановленим месенджером. Знайти Чат-бота у месенджері можна або за прямим посиланням, або засканувавши QR-код за допомогою камери смартфона. Зображення QR-кодів з посиланням на сервіс є у всіх підрозділах міграційної служби.

Робота автоматичного консультант має суттєво розвантажити гарячі лінії управлінь міграційної служби, оскільки Чат-бот "знає" відповіді назапитання, які задають громадяни у більості випадків, коли телефонують на гарячі лінії ДМС.

Посилання на Чат-боти ДМС – завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]